Ο δισεκατομμυριούχος Μέρντοχ παντρεύεται την Τζέρι Χολ

Ο δισεκατομμυριούχος Μέρντοχ παντρεύεται την Τζέρι Χολ

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι, μέσω συγγενικών προσώπων του Μέρντοχ στην Αυστραλία.

Ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ παντρεύεται για τέταρτη φορά σε ηλικία 84 ετών ένα πρώην μοντέλο, την Τζέρι Χολ.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του μέσω διαφήμισης στην εφημερίδα “The Times of London”, η οποία ανήκει στην εταιρεία του Μέρντοχ, News Corp.

Ακόμη, το Times στο δημοσίευμά του, σημειώνει ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι, μέσω συγγενικών προσώπων του Μέρντοχ στην Αυστραλία, ενώ μια από τις πρώτες του εμφανίσεις ήταν στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι στο Λονδίνο τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Μέρντοχ και η Χολ αρραβωνιάστηκαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες, όπου παρευρέθηκαν και στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ Χρυσών Σφαιρών, ενώ τα Χριστούγεννα ταξίδεψαν στην Καραϊβική προκειμένου να γνωριστούν τα παιδιά τους.

Η Χολ λέγεται ότι ενώνεται με τα δεσμά του γάμου για δεύτερη φορά, καθώς η πρώτη ήταν με τον τραγουδιστή των Rolling Stones, Mικ Τζάγκερ. Όταν όμως χώρισαν το 1999, ο Τζάγκερ υποστήριξε ότι ο γάμος τους ήταν άκυρος καθώς η τελετή πραγματοποιήθηκε από Ινδουϊστές στο Μπαλί, το 1990.

Ο Μέρντοχ αναδείχθηκε το 2013, όταν χώρισε από την τρίτη του σύζυγο Γουέντι Ντενγκ, ως ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες του κόσμου. Ο λόγος χωρισμού: κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Ντενγκ είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με τον πρώην Πρωθυπουργό της Αγγλίας, Τόνι Μπλέρ, ωστόσο το γραφείο του Βρετανού πολιτικού αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση μαζί της.