Ο Ελ Τσάπο φτιάχνει δική του σειρά ρούχων μέσα από το κελί της φυλακής

Τα ρούχα αυτά πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε Μεξικό και ΗΠΑ ενώ υπεύθυνη για τη διαχείριση του brand θα είναι η σύζυγός του.

Τη δική του σειρά ρούχων ετοιμάζεται να λανσάρει, μέσα από τη φυλακή, ο Ελ Τσάπο. Θα κυκλοφορήσουν σε Μεξικό και ΗΠΑ ενώ υπεύθυνη για τη διαχείριση του brand θα είναι η σύζυγός του. «Ήταν μια ιδέα του Χοακίν και δική μου και θέλαμε να το κάνουμε εδώ και καιρό. Πριν καν συλληφθεί και βρεθεί στις ΗΠΑ συζητούσαμε πολύ αυτό το θέμα», δήλωσε η 29χρονη σύζυγος του Ελ Τσάπο.

Φαίνεται πως το επιχειρηματικό δαιμόνιο τον κυνηγά ακόμη και πίσω τα κάγκελα της φυλακής γι’ αυτό και ο καταδικασμένος βαρόνος των ναρκωτικών Ελ Τσάπο έβαλε την υπογραφή του για να κυκλοφορήσει σειρά ρούχων με το όνομά του. Η σειρά ρούχων θα είναι αφιερωμένη στις 7χρονες δίδυμες κόρες του ζευγαριού και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Ο διαβόητος έμπορος ναρκωτικών έχει καταδικαστεί από τις ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ποινή του όπως και το πού θα την εκτίσει, καθώς καμιά φυλακή δεν μοιάζει ικανή να διασφαλίσει την χωρίς παρατράγουδα κράτησή του. Εξάλλου, έχει ήδη δραπετεύσει δύο φορές από φυλακές υψίστης ασφαλείας.