Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού παρουσιάζει το πρώτο Virtual Charter Show παγκοσμίως

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού παρουσιάζει το πρώτο Virtual Charter Show παγκοσμίως
Τον Σεπτέμβριο του 2020 έρχεται η ψηφιακή εκδοχή του Mediterranean Yacht Show.

Έχοντας ανακηρυχθεί ως η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής διεθνώς και προσελκύοντας εκατοντάδες επαγγελματίες του yachting από όλο τον κόσμο, το Mediterranean Yacht Show (ΜEDYS) έρχεται τον Σεπτέμβριο του 2020 και σε virtual εκδοχή.

Η έκθεση, η οποία έχει γίνει πλέον θεσμός στην παγκόσμια κοινότητα του yachting, διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με τη συμμετοχή πλήθους yachting agencies που παρουσιάζουν την αφρόκρεμα των σκαφών τα οποία διατίθενται προς ναύλωση στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο. Μέσα στα έξι χρόνια της διεξαγωγής του στο λιμάνι του Ναυπλίου, το MEDYS έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μια από τις σημαντικότερες B2B εκθέσεις  του είδους της και η μεγαλύτερη διεθνώς ως charter show.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 το MEDYS θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε μια virtual εκδοχή μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.mediterraneanyachtshow.gr. Το λιμάνι του Ναυπλίου θα “ζωντανέψει” στις οθόνες με έναν εντυπωσιακό στόλο από δεκάδες motor yachts, sailing yachts και motor sailers να παίρνουν τη θέση τους, έτοιμα να δεχθούν την ψηφιακή επίσκεψη εκατοντάδων brokers από όλο τον κόσμο.

Ο επισκέπτης -μέσω της ιδιαίτερα φιλικής στον χρήστη πλατφόρμας- θα μπορεί να ξεναγηθεί ψηφιακά στα συμμετέχοντα σκάφη, να ενημερωθεί για το πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων τους και των επιλογών που παρέχουν, καθώς και να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους Central Agents για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη ναύλωση.

Αναδεικνύοντας διαχρονικά την υπεροχή του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού και το MEDYS ενισχύουν -αυτή τη φορά online- το yachting στη χώρα μας και τη διασύνδεση μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου παρουσιάζοντας το πρώτο Virtual Charter Show.

Σημειώνεται ότι το 7ο Mediterranean Yacht Show, θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 25 Απριλίου 2021 στο λιμάνι του Ναυπλίου, από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την αμέριστη υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Για περισσότερες πληροφορίες σε θέματα Τύπου επικοινωνήστε με τον κ. Κώστα Παναγάκη (κινητό: +30 6975871624 | e-mail: press@gya.gr)
  • Για εγγραφές, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση ή τον Σύνδεσμο επικοινωνήστε με την κ. Μένη Τσαβαρή: (τηλ: +30 210 9811717 | e-mail: info@gya.gr