Ο Έλον Μασκ έχει ήπια συμπτώματα Covid, όμως το «μυστήριο» με τα τεστ συνεχίζεται

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υπενθυμίζεται ότι ο Μασκ έκανε τέσσερα τεστ κορωνοϊού, όπου τα δύο βγήκαν θετικά και τα δύο αρνητικά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, δήλωσε το Σάββατο ότι «το πιθανότερο» είναι πως αποτελεί ήπια περίπτωση της Covid-19, ενώ συνέχισε να αμφισβητεί την ακρίβεια των τεστ.

Υπενθυμίζεται ότι έκανε τέσσερα τεστ κορωνοϊού την ίδια μέρα και όπως ανέφερε ο ίδιος, τα δύο βγήκαν θετικά και τα άλλα δύο αρνητικά. «Κάτι εντελώς παλαβό συμβαίνει. Εξετάστηκα για Covid τέσσερις φορές σήμερα. Τα δύο τεστ βγήκαν αρνητικά, τα δύο θετικά. Ίδιο μηχάνημα, ίδιο τεστ, ίδια νοσοκόμα. Ήταν τα rapid test αντιγόνου», σημείωσε την Παρασκευή.

«Λαμβάνω εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα από διαφορετικά εργαστήρια, αλλά το πιθανότερο είναι ότι έχω ήπια περίπτωση [του] Covid. Τα συμπτώματά μου είναι αυτά ενός μικρού κρυώματος, το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο κορωνοϊός είναι ένας τύπος κρυώματος», έγραψε ο Μασκ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Δεν ανέφερε εάν τα αποτελέσματα ήταν από τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR), που είναι ακριβέστερα από τα λεγόμενα «γρήγορα» τεστ.

«Κάποια σκαμπανεβάσματα. Μοιάζει με ένα συνηθισμένο κρύωμα, αλλά περισσότερο σωματικός πόνος και βαρύ κεφάλι παρά βήχας/φτάρνισμα», απάντησε ο επικεφαλής της Tesla σε χρήστη που τον ρώτησε για τα συμπτώματα.