Ο Έλον Μασκ «φέρνει» την Πάρις Χιλτόν για ενίσχυση εσόδων του X

Ο Έλον Μασκ «φέρνει» την Πάρις Χιλτόν για ενίσχυση εσόδων του X
epa08536090 (FILE) - US socialite Paris Hilton attends the Women's Cancer Research Fund gala at the Beverly Wilshire Hotel in Beverly Hills, California, USA, 27 February 2020 (reissued 09 July 2020). According to media reports, Paris Hilton announced her presidential bid on social media with the promotion slogan 'Make America Hot Again'. The US will hold presidential elections on 03 November 2020. EPA/ETIENNE LAURENT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σύμπραξη για τη δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου βίντεο σχετικά με τη μόδα, την ομορφιά, τα ταξίδια και άλλα θέματα.

To Χ του Έλον Μασκ συνεργάζεται με την Πάρις Χίλτον και την ψηφιακή διαφημιστική της εταιρεία, 11:11 Media, καθώς αναζητά νέα έσοδα και επαναπροσδιορίζει την πλατφόρμα που ήταν γνωστή ως Twitter.

Το X θα συνεργαστεί με τη Χίλτον για τη δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου βίντεο σχετικά με τη μόδα, την ομορφιά, τα ταξίδια και άλλα θέματα, ανακοίνωσε η εταιρεία τη Δευτέρα.

Η Χίλτον θα συμβάλει επίσης στην προώθηση του λανσαρίσματος των νέων προϊόντων και υπηρεσιών του X.

Όπως σημειώνει το Bloomberg, το X προσπαθεί να βρει νέους δρόμους ανάπτυξης από τότε που η χαοτική εξαγορά της από τον Έλον Μασκ το 2022 οδήγησε σε μείωση των διαφημιστικών πωλήσεων κατά περισσότερο από το ήμισυ. Η εταιρεία λάνσαρε νωρίτερα φέτος μια συνδρομή Premium που προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες έναντι μηνιαίας αμοιβής.

Η συνεργασία με τη Hilton θα μπορούσε να βοηθήσει το X να προωθήσει κάποιες από τις λειτουργίες αγορών και βίντεο. Η X και η 11:11 Media θα μοιραστούν τα έσοδα από τη συνεργασία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

  • Επίθεση της Microsoft κατά της Google – «Ψευδείς» οι ισχυρισμοί για τις μηχανές αναζήτησης
  • James Wallman: «Σε έναν κόσμο όπου σχεδόν όλα εμπορευματοποιούνται, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να ανταγωνιστείς»

Πηγή: Bloomberg.com