Ο Ελον Μασκ σε ρόλο «Iron Man»

Ο Ελον Μασκ σε ρόλο «Iron Man»

Ο επιχειρηματίας-εφευρέτης ανακοίνωσε πως έφτιαξε το ολόγραμμα του Τόνι Σταρκ και σχεδιάζει τους πυραύλους του υπερήρωα.

Ο Ελον Μασκ δεν κρύβει τα σχέδιά του· όσο πιο μεγαλόπνοη η ιδέα τόσο πιο πρόθυμος είναι να τη μοιραστεί. Μετά την παρουσίαση του Hyperloop -το μεταφορικό μέσο με το οποίο άνθρωποι και τα αυτοκίνητα θα μεταφέρονται ανάμεσα στις πόλεις μέσα σε κάψουλες από αλουμίνιο που θα ταξιδεύουν με ταχύτητα ως και 800 μίλια την ώρα- ανακοίνωσε στο Twitter πως έχει βρει τρόπο να σχεδιάζει τρισδιάστατα εξαρτήματα με κινήσεις των χεριών στον αέρα και πως το μόνο που του λείπει είναι μια γεννήτρια ολογραμμάτων.

Υποσχέθηκε, μάλιστα, να ποστάρει βίντεο τις επόμενες μέρες όπου θα φαίνεται πώς ακριβώς σχεδιάζει στο χώρο και, αμέσως μετά, πώς «τυπώνει» το εξάρτημα σε τιτάνιο με 3D Printer.

Ο ηθοποιός και παραγωγός του Iron Man 3 Jon Favreau «επενέβη» αμέσως για να ρωτήσει αν θα το κάνει όπως ο Τόνι Σταρκ, για να λάβει την απάντηση από τον Μασκ: «Ναι. Το είδαμε στην ταινία και το φτιάξαμε στην πραγματικότητα. Πολύ καλή ιδέα».

Μένει να δούμε αν θα κρατήσει την υπόσχεσή του.