Ο Έλον Μασκ θα γίνει πατέρας

Ο Έλον Μασκ θα γίνει πατέρας
epa07992540 Tesla CEO Elon Musk attends the awarding ceremony of 'Das Goldene Lenkrad' (lit. the Golden Steering Wheel) in Berlin, Germany, 12 November 2019. Tesla CEO Elon Musk announced that Tesla is building its first European factory in Gruenheide, near Berlin in Brandenburg. In Berlin, a design and development center is to be created. EPA/CLEMENS BILAN Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Μασκ θα υποδεχθεί σε λίγους μήνες με τη σύντροφό του το πρώτο τους παιδί.

Η 31χρονη στιχουργός και ο 48χρονος δισεκατομμυριούχος της Tesla σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους.

Όπως δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν θέλει να γίνει το παιδί της «κακομαθημένο», ενώ θα ήθελε να ζήσουν και λίγο στην εξοχή και συγκεκριμένα σε δάσος, όπου ζει ο πατέρας και παππούς του μωρού της. «Θα στέλνω το μωρό μου να μένει με τον παππού του κατά καιρούς», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, η οποία ζει σε μια πολυτελέστατη έπαυλη με τον σύντροφό της, Έλον Μασκ. Μεταξύ άλλων, η 31χρονη αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αντιμετωπίζει πρόβλημα με το δέρμα της, το οποιο τους τελευταίους μήνες έχει γίνει ιδιαίτερα κόκκινο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grimes (@grimes) on

 

View this post on Instagram

 

I want a piglet ! But the truth is I won’t be able to care for it- so don’t get me one!

A post shared by Grimes (@grimes) on