Ο εγγονός του Μαχάτμα Γκάντι, Αρούν Γκάντι, στο αποκλειστικό δείπνο του Ecali Club

Ο εγγονός του Μαχάτμα Γκάντι, Αρούν Γκάντι, στο αποκλειστικό δείπνο του Ecali Club
Ο πασίγνωστος συγγραφέας και δημοσιογράφος μετέφερε στους καλεσμένους τις μοναδικές εμπειρίες και τις εμπνεύσεις που αντλεί από τον παππού του.

Την Πέμπτη  30 Μαϊου 2019, ο Ιδρυτής και curator του TEDxAthens, Δημήτρης Καλαβρός-Γουσίου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΑΛΗ AE, Γιάννης Γεωργακάκης, παρέθεσαν Επίσημο Δείπνο στο Ecali Club προς τιμή του Arun Gandhi.

Ο εγγονός του Μαχάτμα Γκάντι, Αρούν Γκάντι, πολυδιαβασμένος συγγραφέας και παγκόσμιας φήμης δημοσιογράφος, με την μεγαλύτερη ιστορική κληρονομιά,  ακτιβιστής κατά της βίας και συγγραφέας του πολυδιαβασμένου στα ελληνικά βιβλίου «Το δώρο του θυμού»,  μετέφερε στους καλεσμένους, σε ένα συγκινησιακό κλίμα, την έμπνευση του παππού του που συμπονούσε και σεβόταν όλους τους ανθρώπους. Εξ ίσου μεγάλη ήταν η συγκίνηση στο εκλεκτό κοινό, όταν ο Αρούν Γκάντι μίλησε για την δική του έμπνευση, το δικό του όραμα, την δράση του αφού είναι εκείνος που δημιούργησε το Ινστιτούτο Παγκόσμιας Εκπαίδευσης Γκάντι, με σκοπό την ίδρυση σχολείων βασικής εκπαίδευσης για τα φτωχά παιδιά του κόσμου, εδωσε αγώνες για τους φτωχούς και τις μειονότητες και ίδρυσε μαζί με τη σύζυγό του το Κέντρο Κοινωνικής Αλλαγής που συνέβαλε στην καλυτέρευση των κοινωνικών συνθηκών για εκατομμύρια ανθρώπους .

Ο κ. Arun Ghandi μοιράστηκε θέσεις και απόψεις ζωής, τα προσωπικά επιτεύγματά του και τις αναμνήσεις του από τους Mahatma Gandhi και Nelson Rolihlahla Mandela, δέχτηκε ερωτήσεις από τα Μέλη του Ecali Club και του Business Community, στα οποία οποία χάρισε απλά και με προσήνεια μια ξεχωριστή εμπειρία.