Ο επτάχρονος από τις ΗΠΑ που κέρδισε 19,3 εκατ. ευρώ σε έναν χρόνο!

Είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια του Youtube με εκατ. views στα βίντεο του.

Τί και αν είναι μόλις επτά ετών; Η περιουσία του αγγίζει κιόλας τα 19,3 εκατ. ευρώ (!). Ο λόγος για τον μικρό Ράιαν από τις ΗΠΑ, ο οποίος έχει καταφέρει σε ηλικία επτά ετών να έχει ένα από τα δημοφιλή κανάλια στο Youtube, καθώς τα βίντεο που ανεβάζει παρακολουθούν περίπου 17 εκατ. άνθρωποι που τον ακολουθούν.

Το ιλιγγιώδες αυτό ποσό, μάλιστα, το έβγαλε σε ένα μόλις χρόνο! Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Youtubers με τα περισσότερα κέρδη για το διάστημα Ιούνιος 2017-Ιούνιος 2018. Όπως εξηγεί το Forbes τα περισσότερα κέρδη για τον επτάχρονο Ράιαν ήρθαν από τις διαφημίσεις που παίζουν πριν τα βίντεό του – συνολικά αφορά το 96% των εσόδων του ή διαφορετικά 18,5 εκατ. ευρώ.

Ο επτάχρονος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς βίντεο με τίτλο «Ryan ToysReview» στα οποία παρουσιάζει τις κριτικές του για διάφορα παιχνίδια, οι οποίες έχουν συγκεντρώσει 26 δισεκατομμύρια views.

Η πρωτοβουλία για το κανάλι του Ράιαν ανήκει στους γονείς του, ενώ ο ίδιος αποδίδει την επιτυχία του στο ότι είναι «διασκεδαστικός και αστείος». Σύμφωνα με το Forbes λόγω της ηλικίας του Ράιαν, το 15% των κερδών του τοποθετείται σε έναν ειδικό λογαριασμό που θα μείνει κλειδωμένος μέχρι την ενηλικίωσή του.

Δείτε το βίντεο: