Νεκρός ο γενικός διευθυντής της Tata Motors

Νεκρός ο γενικός διευθυντής της Tata Motors

Πιο πιθανό σενάριο η αυτοκτονία για το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της General Motors.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Tata Motors επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Καρλ Σλιμ, σκοτώθηκε πέφτοντας από ξενοδοχείο στην Μπανγκόγκ. Ο Σλιμ πήγε στην Tata Motors τον Οκτώβριο του 2012, έχοντας προηγουμένως υπηρετήσει ως υψηλόβαθμο στέλεχος της General Motors στην Ινδία.

«Η Tata Motors είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την τραγική απώλεια του γενικού διευθυντή της, Καρλ Σλιμ, στην Μπανγκόγκ», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Οι αστυνομικές αρχές της πόλης, σύμφωνα με δήλωση του αρμόδιου αξιωματικού, αντιμετωπίζουν το γεγονός ως πιθανή αυτοκτονία, εφόσον βρέθηκε και σημείωμα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Σλιμ.

Ο Σλιμ βρισκόταν στην Μπανγκόγκ για να συμμετάσχει σε συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της Tata Motors Thailand, δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας.

Στο άκουσμα της είδησης, οι μετοχές της Tata Motors κατρακύλησαν κατά 5% στο χρηματιστήριο της Βομβάης.

Η Tata Motors ελέγχει, εκτός των άλλων, και τις μάρκες αυτοκινήτων Jaguar και Land Rover. Τον Δεκέμβριο, η εταιρεία είχε ανακοινώσει μείωση των πωλήσεων κατά 42%, έχοντας πληγεί και αυτή από την παγκόσμια οικονομική επιβράδυνση.