Ο Γεώργιος Μίχος νέος διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου LafargeHolcim στο Μαρόκο

Ο Γεώργιος Μίχος νέος διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου LafargeHolcim στο Μαρόκο

Από την ηγεσία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ ο κ. Μίχος μεταβαίνει σε μία από τις μεγαλύτερες θυγατρικές του ομίλου Lafarge.  

Το τιμόνι της LafargeHolcim στο Μαρόκο αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Μίχος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η LafargeHolcim στο Μαρόκο αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες θυγατρικές του Ομίλου με σημερινή χρηματιστηριακή αξία άνω των 5 δισ. δολαρίων.

Ο κ. Μίχος εντάχθηκε στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ το 2004, κατέχοντας διαδοχικά υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις. Το 2008 ανέλαβε τη θέση του COO της Lafarge στην Ινδία και το 2011 τη θέση του ανώτατου αντιπροέδρου Στρατηγικής Τσιμέντου και Εξαγορών & Συγχωνεύσεων (M&A) του Ομίλου Lafarge. Από το 2013 κατέχει τη θέση του ανώτατου αντιπροέδρου Έτοιμου Σκυροδέματος της Lafarge στο Παρίσι, ενώ παράλληλα ηγείτο του έργου για τη δημιουργία της νέας οργάνωσης και του λειτουργικού μοντέλου του Ομίλου LafargeHolcim μετά τη συγχώνευση των δύο εταιρειών. Τον Οκτώβριο του 2015 ανέλαβε την ηγεσία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ.

Ο Όμιλος Εταιρειών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος.