Ο Γιουσέιν Μπολτ στέλνει μήνυμα για το social distancing με το δικό του ξεχωριστό τρόπο

Ο Γιουσέιν Μπολτ στέλνει μήνυμα για το social distancing με το δικό του ξεχωριστό τρόπο
epa05485898 Usain Bolt of Jamaica celebrates after winning the men's 100m final of the Rio 2016 Olympic Games Athletics, Track and Field events at the Olympic Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, 14 August 2016. EPA/ANTONIO LACERDA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Μπολτ, που έχει κατακτήσει οκτώ χρυσά Ολυμπιακά μετάλλι, αποτελεί ίνδαλμα στην πατρίδα του και υποστηρίζει με τους συμπατριώτες του, τις κοινωνικές αποστάσεις και περιορισμούς, στη μάχη με την πανδημία.

Η φωτογραφία είναι από τον τερματισμό των 100 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (2008), όπου διακρίνεται να τερματίζει μακράν των αντιπάλων του και να σημειώνει το παγκόσμιο ρεκόρ με επίδοση 9 δεύτερα και 69 εκατοστά.

«Κοινωνική αποστασιοποίηση» (social distancing) είναι η φράση που επέλεξε ο διάσημος Τζαμαϊκανός ως λεζάντα στη φωτογραφία του, δίνοντας προφανώς έμφαση στο ότι πολίτες πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, προκειμένου να μην εξαπλωθεί η πανδημία που έχει αλλάξει την καθημερινότητα της ανθρωπότητας.

Ο Μπολτ, που έχει κατακτήσει οκτώ χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια (2008, 2012, 2016) αποτελεί ίνδαλμα στην πατρίδα του και υποστηρίζει με τους συμπατριώτες του, τις κοινωνικές αποστάσεις και περιορισμούς, στη μάχη με την πανδημία.

 

View this post on Instagram

 

Social Distancing #HappyEaster

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on