«Ο Γλέζος φοβάται τα αεροπλάνα, πως θα πάει στην Ευρωβουλή;»

«Ο Γλέζος φοβάται τα αεροπλάνα, πως θα πάει στην Ευρωβουλή;»

Συνέχεια δίνει ο Θόδωρος Πάγκαλος στη κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ - «Η Αυγή με αποκαλεί παχύδερμο, αυτό δεν είναι ρατσιστικό;».

Συνέχεια στη κόντρα του με τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Απαντώντας στις επικρίσεις Γλέζου και Δούρου για τις χθεσινές δηλώσεις του, επέστρεψε την κριτική θέτοντας το ερώτημα: «Δεν είναι ρατσιστικό να με αποκαλεί παχύδερμο συνεχώς η Αυγή, η εφημερίδα του κόμματος της κ. Δούρου, και να λέει η Ρένα Δούρου ότι διασκέδασε με το θέαμα του γιαουρτώματος του κ. Πάγκαλου στα Καλύβια;. Έθεσα ένα ερώτημα γιατί καταπατά μόνο αυτή το νόμο κολλώντας αφίσες με το πρόσωπο της και απάντηση δεν πήρα.» .

Στη συνέχεια ο κ. Πάγκαλος στράφηκε κατά του υποψηφίου δημάρχου Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδη, σχολιάζοντας ότι «κολλάει τη φάτσα του για να δείξει εικόνα νεότητας». «Το κόμμα της νεολαίας είναι δυνατόν να στείλει στην ευρωβουλή άνθρωπο 92 ετών που έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να μπει στα αεροπλάνα», συνέχισε ο κ. Πάγκαλος, κάνοντας για μια ακόμα φορά στην υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου. «Εγώ είμαι 76 ετών και δε διανοούμαι να κατεβώ στην Ευρωβουλή», είπε και εκτίμησε ότι η Κουμουνδούρου θέλει να μαζέψει «ψήφους με τον κ. Γλέζο και στέλνουν επικεφαλής κάποιον που δε υπάρχει περίπτωση να ασκήσει τα καθήκοντα του».

«Πώς θα πηγαινοέρχεται κάθε εβδομάδα Αθήνα – Βρυξέλλες ο κ. Γλέζος;», συλλογίστηκε.

Τέλος, αναφερόμενος στο δημοσίευμα των Financial Times για τις Κάννες, αποκάλυψε ότι τα περί δημοψηφίσματος τα έμαθε το επόμενο πρωί από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας μάλιστα ότι έμεινε άναυδος. «Τον ρώτησα: Πώς πήρες την απόφαση αυτή;». Αν με ρωτούσαν θα έλεγα ότι η λέξη δημοψήφισμα είναι ανάθεμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση”. Υποστήριξε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έπρεπε να κάνει βουλευτικές εκλογές και να ηττηθεί «λεβέντικα» με την πολιτική του.

«Έπρεπε να επιδιώξει εθνικές εκλογές ώστε να ανοίξει τα χαρτιά του και να αποφύγει την υπονόμευση που του έκανε ο Βενιζέλος στη Βουλή».

Η νέα απάντηση της Δούρου
«Προέρχεται από μία παράταξη που λέει τις γυναίκες ΄καλτσοδέτες΄, εγώ προέρχομαι από μια παράταξη όπου οι γυναίκες μπορούν να ηγούνται ενός τόσο σπουδαίου αγώνα, όπως αυτός για την Περιφέρεια Αττικής» είπε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής.

Μιλώντας στον ΑΝΤΙ, η κ. Δούρου έκανε λόγο για ο ευτελισμός του πολιτικού λόγου, ο οποίος έχει πρώτα θύματα τις γυναίκες. «Ο σεξισμός, η απομείωση της γυναικείας παρουσίας στην πολιτική είναι εδώ από καιρό», πρόσθεσε.

«Κάποιες γυναίκες δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω, όπως οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, οκτώ μήνες τώρα. Αυτές είναι το πρότυπό μου».

Διαβάστε περισσότερα: 

«Ο Πάγκαλος δίνει την νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Πάγκαλος «ξέφυγε»: Βρωμερή φάτσα η Δούρου, «νούμερο» ο Γλέζος

Πώς τελείωσε η πρωθυπουργία του Γιώργου Παπανδρέου