Ο υπέροχος λόγος για τον οποίο η Microsoft έκανε δώρο ένα Xbox One S σε ένα 9χρονο αγόρι

Μια ιστορία που συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους.

 

Στο πνεύμα των ημερών μπήκε η Microsoft δωρίζοντας για έναν ασυνήθιστο αλλά πολύ όμορφο λόγο μια κονσόλα Xbox One S σε ένα 9χρονο αγόρι.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο μικρός Mikah Frye είπε στην γιαγιά του ότι δεν θέλει να του πάρει φέτος τις γιορτές το Xbox των 300 δολαρίων, αλλά να αγοράσει 30 κουβέρτες των 10 δολαρίων η καθεμία και να τις δωρίσει σε άστεγους, καθώς σοκαρίστηκε όταν τους είδε στους δρόμους να ξεπαγιάζουν από το κρύο.

Με το που δημοσιεύτηκε η ιστορία του σε τοπικά μέσα ενημέρωσης έγινε διάσημη σε όλη την περιοχή του Κλίβελαντ. Ο μικρός δήλωσε μάλιστα ότι αισθάνθηκε «παρά πολύ ωραία» επειδή βοήθησε εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Δεν πέρασαν πολλές μέρες και ένα τοπικό κατάστημα της Microsoft έμαθε την πράξη του Mikah. Έτσι, το Σάββατο που πέρασε τον κάλεσαν στο μαγαζί και του δώρισαν ένα Xbox One S, ένα δεύτερο χειριστήριο και μια συλλογή από παιχνίδια.

Η εικόνα του μικρού όταν μπήκε στο κατάστημα για να δει την έκπληξη που τον περίμενε καταγράφηκε από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και την είδαν πάνω από 100.000 άνθρωποι.

Δείτε την κι εσείς: