Ο J Balvin πρωταγωνιστεί στην διαφημιστική καμπάνια της GUESS

O τραγουδιστής κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες με το «Ginza» για τη latin επιτυχία με τη μεγαλύτερη παραμονή στο νούμερο στο chart «US Hot Latin Songs».

Ο Κολομβιανός τραγουδιστής της ρεγκετόν και βραβευμένος με Latin Grammy, J Balvin είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της GUESS για την Άνοιξη 2019. Ο τραγουδιστής πρωταγωνιστεί στα διαφημιστικά της εταιρείας μαζί με τα μοντέλα, Σοφία Τζαμόρα, Κάρα Ντελ Τόρο, Γκαμπριέλα Τζιοβανάρντι σε μία σειρά φωτογραφιών με φόντο τον Μαϊάμι της Φλόριντα στις ΗΠΑ.

Ο Πολ Μαρτσιάνο, συνιδρυτής και επικεφαλής δημιουργικού της GUESS ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση της διαφημιστικής καμπάνιας. Οι φωτογραφίες είναι της Τατιάνα Γκερούσοβα η οποία κατέγραψε με τον φακό της τον τραγουδιστή να φορά κομμάτια από την capsule συλλογή «GUESS Vibras» καθώς περιπλανιέται στους δρόμους της hip συνοικίας του Μαϊάμι, Μικρή Αϊτή με σκηνικό τροπικά τοπία, πολύχρωμους τοίχους κτιρίων και έργα street art.

«Η διαφημιστική καμπάνια προβάλλει όσα συνδέουν τον J Balvin με την κληρονομιά του brand» δήλωσε ο Νικολάι Μαρτσιάνο, διευθυντής brand partnerships της GUESS. «Ο J Balvin είναι ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στον κόσμο και η GUESS έχει τεράστια βάση Λατίνων θαυμαστών, ήξερα ότι θα ήταν μια τέλεια συνεργασία που θα διευρύνει την παγκόσμια πλατφόρμα λιανικής πώλησης στους οπαδούς του παγκοσμίως και θα συνδεθεί μαζί τους πέρα από τη μουσική» ανέφερε.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκίνησα αυτή τη νέα συνεργασία με τον παγκόσμιο σούπερ σταρ της μουσικής, που ξεκινά τάσεις και προωθεί την καινοτομία, J Balvin», σημείωσε ο Πολ Μαρτσιάνο. «Όταν συναντηθήκαμε πέρυσι στο ComplexCon, εντυπωσιάστηκα από τις γνώσεις του για τη σύγχρονη τέχνη, τη μόδα και τον πολιτισμό. Συνδεθήκαμε αμέσως, συνειδητοποίησα ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και τα ίδια πάθη. Είμαι μεγάλος θαυμαστής της μουσικής του, ιδιαίτερα επειδή η reggaeton εκπέμπει θετική ενέργεια και μηνύματα. Με την πάροδο των χρόνων, ο J Balvin έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ταχεία αλλαγή ολόκληρου του τοπίου της ποπ μουσικής ως reggaeton και πάντα εμπνέομαι, όταν συνεργάζομαι δημιουργικές δυνάμεις» τόνισε.

Ο Χοσέ Αλβάρο Οσόριο Βάλβιν γνωστός ως J Balvin, έχει χαρακτηριστεί από το Billboard ως «η μεγαλύτερη έκπληξη της λατινικής μουσικής τα τελευταία χρόνια». Έχει αναδειχθεί σε αδιαμφισβήτητο ηγέτη της δεύτερης γενιάς επανάσταση της reggaeton, είδος μουσικής το οποίο αναπτύχθηκε από την τζαμαϊκανή ρέγκε και τη hip-hop μουσική.

O J Balvin κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες με το «Ginza» για τη latin επιτυχία με τη μεγαλύτερη παραμονή στο νούμερο στο chart «US Hot Latin Songs».