O Joe Schorge στο Network: Τα «μυστικά» των επενδύσεων σε περισσότερες από 1.500 startups

O Joe Schorge στο Network: Τα «μυστικά» των επενδύσεων σε περισσότερες από 1.500 startups

Mια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μέλη του Fortune Greece Network την Τετάρτη 01/06 στις 17.00 το απόγευμα. (Apply to Watch)

Ο Joe Schorge, ιδρυτής και διευθύνων εταίρος της Isomer Capital, μιας μεγάλης επενδυτικής εταιρείας με έδρα το Λονδίνο που επικεντρώνεται σε ευρωπαϊκά τεχνολογικά επιχειρηματικά κεφάλαια, βρέθηκε στην Αθήνα και μίλησε στον Editor in Chief του Fortune Greece Τάσο Ζάχο.

Μεγαλώνοντας στις ΗΠΑ, ήταν πάντα «εκείνο το παιδί που διαλύει τα πάντα και περνάει πολύ χρόνο στον υπολογιστή». Ο Joe ξεκίνησε την καριέρα του στην τεχνολογία πληροφοριών, αφότου απέκτησε MBA στην Ηλεκτρολογία Μηχανική και Μηχανική Υπολογιστών.

Ο Joe επενδύει στο μέλλον μέσω της υποστήριξής του σε νέες τεχνολογικές εταιρείες που παρουσιάζουν υψηλές προοπτικές, παρέχοντάς τους επενδύσεις ως limited partner σε VC funds αρχικού σταδίου, εταιρικές συν-επενδύσεις και δευτερεύουσες αγορές κεφαλαίων και εταιρικών τοποθετήσεων. Έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας ως limited partner, general partner και στέλεχος τεχνολογικών λειτουργιών.

Some tips about Isomer Capital

  • Η Isomer Capital, μία από τις πιο επιτυχημένες επενδυτικές εταιρείες στον ευρωπαϊκό χώρο των επιχειρηματικών συμμετοχών, ανακοινώσε πρόσφατα το πρώτο κλείσιμο του νέου της ταμείου συν-επένδυσης ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, με την ονομασία “Isomer Capital Opportunities”.
  • Η Isomer θα χρησιμοποιήσει το νέο ταμείο ευκαιριών για να συν-επενδύσει στις πιο πολλά υποσχόμενες τεχνολογικές scale-up στην Ευρώπη, παράλληλα με τα funds επιχειρηματικών κεφαλαίων στα οποία έχει επενδύσει.
  • Από την ίδρυσή του, το Isomer Capital έχει επενδύσει σε 40 VCs αρχικού σταδίου σε όλη την Ευρώπη και σε περισσότερες από 1.5000 startups, γεγονός που του δίνει πρωτοφανή πρόσβαση στη ροή συμφωνιών και μια «μακροσκοπική άποψη» του ευρωπαϊκού τεχνολογικού οικοσυστήματος. Η εταιρεία έχει ενεργήσει ως βασικός επενδυτής σε ορισμένα από τα πιο συναρπαστικά νέα μίκρο και πρώιμου σταδίου VC funds στην Ευρώπη.
  • Το χαρτοφυλάκιο της Isomer Capital έχει έκθεση σε δέκα μονόκερους και τέσσερις ευρωπαϊκές εταιρείες τεχνολογίας που έχουν φτάσει μέχρι σήμερα σε αρχική δημόσια προσφορά, συμπεριλαμβανομένων των Darktrace και Deliveroo.

*Δείτε τα ετήσια προνόμια και το κόστος συμμετοχής στη πλατφόρμα για το 2022 ΕΔΩ