O Καμμένος ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα για «ανατροπή πολιτεύματος»

O Καμμένος ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα για «ανατροπή πολιτεύματος»

Με αφορμή την επίθεση στο γραφείο του βουλευτή Κώστα Κατσίκη.

Παρέμβαση εισαγγελέα για την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη ζητά μέσω Twitter ο Πάνος Καμμένος.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ βλέπει πίσω από την κίνηση αυτή απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος με βάση όσα έχει καταγγείλει πριν από λίγες ημέρες για απόπειρα χρηματισμού και απειλές σε βάρος βουλευτών του κόμματός του.

«Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1, κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. Όλα έχουν ένα όριο» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Twitter, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Νωρίτερα άγνωστα άτομα προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.

Όπως τόνισαν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο έπειτα από τηλεφώνημα που ανέφερε ότι άτομα, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, προσπάθησαν να μπουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο γραφείο του Κ. Κατσίκη, οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί.

Διαβάστε ακόμη:

Τσίπρας από το Λονδίνο: Δεν ανησυχώ καθόλου, θα ολοκληρώσουμε την τετραετία

Σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ για τα «σενάρια αποστασίας» της κυβέρνησης

Λαζαρίδης: Δεν θα παραδώσω την έδρα μου, δεν εξαγοράστηκα από κανέναν