Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε την Φώφη Γεννηματά στον Ευαγγελισμό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε την Φώφη Γεννηματά στον Ευαγγελισμό
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Α) συνομιλεί με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά (Δ), κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στη Βουλή, την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020. Ανοίγει σήμερα ο κύκλος των κατ' ιδίαν συναντήσεων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για τις επαφές και τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στις ΗΠΑ, σε μια συγκυρία που χαρακτηρίζεται από πολυεπίπεδες εξελίξεις οι οποίες ενισχύουν το ενδεχόμενο διεύρυνσης της ατζέντας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Υπενθυμίζεται ότι λόγω της κατάστασης της υγείας της, η κ. Γεννηματά αποσύρθηκε από την υποψηφιότητά της για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετέβη το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να επισκεφθεί την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Υπενθυμίζεται ότι η Φώφη Γεννηματά εισήχθη εκτάκτως στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το βράδυ της Τρίτης με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου, αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Λόγω της κατάστασης της υγείας της, η κ. Γεννηματά αποσύρθηκε από την υποψηφιότητά της για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Σε δήλωσή της, η κ. Γεννηματά ανέφερε :«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής». Τονίζει πώς «ως πρόεδρος, μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».