Ο «κλέφτης» των McDonald’s επιστρέφει

Ο «κλέφτης» των McDonald’s επιστρέφει

Αλλαγμένη, αδυνατισμένη και με διαφορετικά ρούχα, η μασκότ της δεκαετίας του 1980 και 1990 έρχεται για να ανεβάσει τις πεσμένες πωλήσεις.

Το μασκοφόρο καρτούν της δεκαετίας του ’80 και ’90, γνωστό ως «μπέργκερ-κλέφτης» (Hamburglar) των McDonald’s, είχε να εμφανιστεί στις τηλεοράσεις από το 2002. Όμως η ανάγκη της αλυσίδας εστιατορίων να ανεβάσει τις πεσμένες πωλήσεις της, έκανε την εταιρεία να επενδύσει και πάλι στα καλά στοιχεία του παρελθόντος.

Στο νέο του look ο πασίγνωστος κλέφτης των McDonald’s, που βούταγε τα μπέργκερ του Ρόναλντ ΜακΝτόναλντ, είναι μοντέρνος ληστής με ρούχα που παραπέμπουν στις ασπρόμαυρες ρίγες των φυλακισμένων, φοράει μάσκα και μια μαύρη καμπαρντίνα.

Καμία σχέση, δηλαδή, με τον προκάτοχό του.

Σύμφωνα με την McDonald’s, ο «κλέφτης» θα χρησιμοποιηθεί για το λανσάρισμα μιας νέας σειράς μπέργκερ με την ονομασία Sirloin Third Pound.

Μάλιστα η εταιρεία δημοσίευσε και το πρώτο μεγάλο βίντεο του Hamburglar, ως μέρος της τεράστιας προσπάθειας του CEO της εταιρείας, Στιβ Ήστμπρουκ, να φέρει την McDonald’s σε νέες ράγες, αφότου κι ο ίδιος παραδέχτηκε πως το περασμένο διάστημα υπέπεσε σε μερικά σημαντικά επικοινωνιακά λάθη.