Ο κορωνοϊός βάζει προσωρινό λουκέτο σε Μεγάλη Βρεταννία και King George

pixabay.com

Έπειτα από 150 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας, το εμβληματικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στην πλατεία Συντάγματος, αναστέλλει προσωρινά την λειτουργία του εξαιτίας του κορωνοϊού.

Προσωρινό λουκέτο βάζει και το King George, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε.

Η ανακοίνωση προκαλεί λύπη, καθώς αυτό που δεν κατάφεραν πόλεμοι και άλλες καταστροφές, έρχεται εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη λύπη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον, η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε, ανακοινώνει την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του εμβληματικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και του γειτονικού ιστορικού Ξενοδοχείου King George λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία λειτουργεί αδιαλείπτως για σχεδόν 150 χρόνια όντας ουσιαστικά ο βασικός και διαχρονικός ξενώνας της πόλης των Αθηνών καθώς και η ναυαρχίδα της ελληνικής ξενοδοχείας. Θα λειτουργήσει αμέσως μόλις αυτό γίνει δυνατό και θα συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στην μακρόχρονα πιστή πελατεία του. Η Διεύθυνση και το προσωπικό εύχονται σε όλους καλή υγεία και προσβλέπουν σε ένα σύντομο επανιδείν».