Ο μεγιστάνας Ρίτσαρντ Μπράνσον σε ρόλο σερβιτόρου (Φωτογραφία και βίντεο)

Ο μεγιστάνας Ρίτσαρντ Μπράνσον σε ρόλο σερβιτόρου (Φωτογραφία και βίντεο)
Sir Richard Branson, founder of Virgin Group, waits to speak on a panel at the annual Skybridge Alternatives Conference (SALT) in Las Vegas May 7, 2015. REUTERS/Rick Wilking - RTX1C0WQ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο δισεκατομμυριούχος γιόρτασε την έναρξη λειτουργίας της σιδηροδρομικής εταιρείας Virgin Trains USA, σερβίροντας τσάι στους επιβάτες.

Ο δισεκατομμυριούχος της αεροπορικής Virgin Airlines, Ρίτσαρντ Μπράνσον, παρουσίασε τη σιδηροδρομική εταιρεία Virgin Trains USA στον σταθμό-ναυαρχίδα, στο κέντρο του Μαϊάμι και γιόρτασε την έναρξη λειτουργίας της με τον πρόεδρό της, Πάτρικ Γκόνταρντ σερβίροντας τσάι στους επιβάτες.

Ο Βρετανός μεγιστάνας, σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον σέρβιρε το τσάι από τροχήλατο καρότσι μεταφοράς ποτών κατά μήκος της αμαξοστοιχίας, είπε ένας επιβάτης στο Page Six. «Έφτασε στο τρένο και πήγαινε από βαγόνι σε βαγόνι για να χαιρετήσει τους επιβάτες. Έμειναν έκπληκτοι όλοι όταν τον είδαν στο τρένο και σηκώθηκαν από τα καθίσματα για να βγάλουν μαζί του selfies, στις οποίες χαμογελά και σερβίρει τσάι», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από τους επιβάτες.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ οι αμαξοστοιχίες της Virgin Trains εκτελούν δρομολόγια στη Νότια Φλόριντα, υπάρχουν όμως σχέδια για μια νέα γραμμή που θα συνδέει τη Νότια Καλιφόρνια με το Λας Βέγκας.

 

View this post on Instagram

 

Wonderful day with the Virgin Trains USA team and the #VirginFamily #OnTrackToRedHot

A post shared by Richard Branson (@richardbranson) on

 

View this post on Instagram

 

Lessons in tea etiquette @virginmiamicentral @gobrightline #virginfamily

A post shared by Richard Branson (@richardbranson) on