Ο Μικέλε Μορόνε μετά το σινεμά «κατακτά» και τη μόδα

Ο Μικέλε Μορόνε μετά το σινεμά «κατακτά» και τη μόδα
epa07930779 Italian actor/cast member Michele Morrone arrives for the screening of 'Bar Giuseppe' at the 14th annual Rome Film Festival, in Rome, Italy, 18 October 2019. The film festival runs from 17 to 27 October 2019. EPA/ETTORE FERRARI Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο 29χρονος Ιταλός ηθοποιός Μικέλε Μορόνε υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον Marciano και την «Guess by Marciano»!

Μπορεί η ταινία 365 DNI (γνωστή και ως 365 Ημέρες) να μην πήρε τις καλύτερες κριτικές, ωστόσο σάρωσε στη θέαση και εκτόξευσε την καριέρα του 29χρονου Μικέλε Μορόνε (Michele Morrone), καθώς υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον Marciano και την «Guess by Marciano»!

Με βάση τη συμφωνία ο νεαρός ηθοποιός θα παρουσιάσει τα ρούχα της εταιρείας και θα συμμετάσχει στην καλοκαιρινή της καμπάνια. Τα γυρίσματα της καμπάνιας θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα σε μία βίλα στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ η συμφωνία περιλαμβάνει «φωτογραφίσεις, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημόσιες εμφανίσεις και ίσως μία παρουσίαση σε ντεφιλέ».

Σύμφωνα με το ΤΜΖ ο Μικέλε υπέγραψε συμφωνία με τον σχεδιαστή Πολ Μαρσιάνο (Paul Marciano) και το ποσό που θα λάβει είναι εξαψήφιο, όταν ο ίδιος δήλωσε στον σχεδιαστή ότι πριν την ταινία έβγαζε περίπου 530 ευρώ το μήνα δουλεύοντας ως κηπουρός, ενώ ήταν διατεθειμένος να επιστρέψει στη δουλειά του εάν η ταινία δεν προχωρούσε.