Ο νέος δίσκος του Κάνιε Γουέστ κυκλοφόρησε με… ανάμεικτα συναισθήματα και έντονα σχόλια

Ο νέος δίσκος του Κάνιε Γουέστ κυκλοφόρησε με… ανάμεικτα συναισθήματα και έντονα σχόλια
epa05674155 US musician Kanye West arrives at Trump Tower in Manhattan, New York, USA, 13 December 2016. The musician was at the buildiing for a meeting with Donald Trump. EPA/JOHN TAGGART / BLOOMBERG / POOL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το άλμπουμ ονομάστηκε από τη μητέρα του Κάνιε Γουέστ, περιλαμβάνει 26 κομμάτια και διαρκεί σχεδόν δύο ώρες.

Το αναμενόμενο άλμπουμ του ράπερ Κάνιε Γουέστ με τίτλο «Donda» κυκλοφόρησε ξαφνικά την Κυριακή  σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και έγινε δεκτό με ανάμεικτα συναισθήματα από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το άλμπουμ ονομάστηκε από τη μητέρα του Κάνιε Γουέστ, περιλαμβάνει 26 κομμάτια και διαρκεί σχεδόν δύο ώρες.

Στο άλμπουμ «Donda» συμμετέχουν και άλλα μεγάλα ονόματα της δισκογραφίας, συμπεριλαμβανομένων των Jay-Z, Kid Cudi, Travis Scott, the Weeknd, Pusha-T και Young Thug.

Τα παρατράγουδα

Ο ίδιος έκανε διάφορα  μεγάλα πάρτι σε στάδια  για την ακρόαση του «Donda» στο Σικάγο και στην Ατλάντα και σ’ ένα από αυτά ο Κάνιε Γουέστ βγήκε από ένα αντίγραφο του σπιτιού του ενώ ο τίτλος του άλμπουμ ακουγόταν στα ηχεία, καθώς ασπρόμαυρες φωτογραφίες της μητέρας του, η οποία δεν ζει, προβάλλονταν σε μια γιγαντιαία οθόνη.

Εντούτοις δεν ήταν μόνος του, καθώς ο Κάνιε Γουέστ κάποια στιγμή στάθηκε στη βεράντα του σπιτιού μαζί με τον Μέριλιν Μάνσον, ο οποίος αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, και τον ράπερ DaBaby, που πρόσφατα δέχθηκε πυρά για τα ρατσιστικά σχόλιά του σχετικά με τους ομοφυλόφιλους άνδρες και τα οροθετικά άτομα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diet Prada ™ (@diet_prada)

Μάλιστα ο Μάνσον συμμετέχει και στο δίσκο, καθώς υπογράφει το πρώτο κομμάτι του δίσκου ‘Jail’ ως ένας από τους συνθέτες και στιχουργούς. Στο ίδιο κομμάτι θα συμμετείχε και ο DaBaby αλλά τελικά ο Γουέστ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την βερσιόν με τον Jay-Z.