Ο νέος «Joker» ίσως θυμώσει τους θεατές και τους φανατικούς του αγαπημένου κόμικ – Και να γιατί…

Ο δημιουργός της ταινίας εξηγεί πώς έχει διαφοροποιηθεί το σενάριο, ο χαρακτήρας και η πλοκή του πιο διάσημου κόμικ και ξέρει ότι θα εκνευρίσει τους θεατές.

Ο νέος «Joker» του Τοντ Φίλιπς, ο πρώτος πιο πολυσυζητημένος μετά τη θρυλική ερμηνεία του Χιθ Λέτζερ, είναι μία από τις ταινίες που σίγουρα περιμένουμε να δούμε.

Ήδη μάλιστα, φημολογείται εντόνως ότι η πρεμιέρα της θα γίνει στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ωστόσο φαίνεται πλέον ότι επιβεβαιώνεται και κάτι που πολλοί υποψιάζονταν, αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε από τον ίδιον τον Φίλιπς και μέσα από συνέντευξή του στο Empire.

Ποιο είναι αυτό; Ότι αυτή η ταινία δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με την ιστορία του Joker από τα κόμικ κι ότι πλέον μιλάμε για μία εντελώς πρωτότυπη δημιουργία, έναν ολοκαίνουριο χαρακτήρα που απλώς κρατά βασικά στοιχεία της διαβολικής περσόνας που καταδιώκει τον Μπάτμαν από καταβολής τους στα κόμικ της DC.

«Δεν κρατήσαμε τίποτα από κόμικ και σίγουρα πολλοί θα μας θυμώσουν γι’ αυτό. Γράψαμε την δική μας εκδοχή για το πώς κάποιος σαν τον Τζόκερ μπορεί να γεννιέται και να ζει. Αυτό ήταν που με ενδιέφερε. Δεν κάνουμε καν την ιστορία του Τζόκερ, αλλά την ιστορία του να γίνει κάποιος ο Τζόκερ. Πρόκειται για αυτόν τον άνθρωπο», εξηγεί ο Φίλιπς στη συγκεκριμένη συνέντευξη.

Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com