Ο Ομπάμα και το House of Cards

Ο Ομπάμα και το House of Cards

«Όχι spoilers», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, μία μέρα πριν το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν.

«Σας παρακαλώ, όχι spoilers» έγραψε στο Twitter ο Μπαράκ Ομπάμα για το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του «House of Cards». Ο Αμερικανός πρόεδρος είναι φανατικός θαυμαστής του πολιτικού θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ με τον Κέβιν Σπέισι, το οποίο περιγράφει τους σκοτεινούς διαδρόμους εξουσίας στο αμερικανικό Καπιτώλιο.

Διαβάστε ακόμη: Οι κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές του 2013

Το διαδικτυακό κανάλι Netflix έχει ανεβάσει όλα τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς, η οποία αναφέρεται στις δολοπλοκίες της αμερικανικής πολιτικής.
Το tweet αυτό δεν φέρει τα αρχικά του προέδρου, κάτι που σημαίνει ότι κάποιος από την ομάδα διαχείρισης του λογαριασμού του ανέλαβε να το ανεβάσει, όμως είναι βέβαιο πως κάτι τέτοιο δεν έγινε τυχαία.

Μάλιστα, σε συνάντησή του με στελέχη της Google, της Apple και του Twitter τον προηγούμενο μήνα, στην οποία βρισκόταν και ο διευθύνων σύμβουλος του Netflix, Ριντ Χέιστινγκς, ο Ομπάμα αναρωτήθηκε εάν ο Ριντ του έφερε τα επεισόδια του House of Cards που δεν έχουν προβληθεί ακόμα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει προσκληθεί να εμφανιστεί ως guest star σε κάποιο επεισόδιο της σειράς. «Ελπίζω τα πράγματα να μπορούσαν να είναι τόσο εύκολα» είπε, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον Κέβιν Σπέισι.