Ο Παπανδρέου στο ίδιο τραπέζι με τον Κουβέλη

Ο Παπανδρέου στο ίδιο τραπέζι με τον Κουβέλη

Αναμένεται να παραστεί στις εκδήλωση για το νέο βιβλίο της Μαριλένας Κοππά, με τις φήμες για προσέγγιση με τη ΔΗΜΑΡ να φουντώνουν. 

Πολλές φήμες έχει πυροδοτήσει η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, η οποία είχε αναδειχθεί ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και πήρε …μεταγραφή στη ΔΗΜΑΡ προ ολίγου καιρού. Στην ίδια εκδήλωση θα είναι παρών και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και πολλοί έσπευσαν να ερμηνεύσουν την κοινή τους παρουσία ως έμμεση δήλωση στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου στην Αγ. Κωνσταντίνου εν όψει των ευρωεκλογών.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Παπανδρέου διατηρεί άριστες φιλικές και πολιτικές σχέσεις με την κ. Κοππά. Όπως άριστες φιλικές και πολιτικές σχέσεις διατηρεί και με τον Π. Μπεγλίτη και τον Χ. Καστανίδη οι οποίοι είναι επισήμως πλέον με την πλευρά της ΔΗΜΑΡ.

«Δεν υπάρχει τίποτε από πίσω. Ο Γ. Παπανδρέου αποδέχθηκε την πρόταση της καλής του φίλης Μαριλένας Κοππά για να παρουσιάσει το βιβλίο της και τίποτε άλλο» … λένε συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

Πάντως από την Χαριλάου Τρικούπη προσπαθώντας να «ανεβάσουν» το θέμα διαρρέουν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο…αθώα και υπενθυμίζουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μέχρι τώρα δεν έχει κάνει μία δήλωση στήριξης και δεν έχει παραβρεθεί σε καμία προεκλογική εκδήλωση της Ελιάς – Δημοκρατική Παράταξη.

Διαβάστε περισσότερα: 

Ο κύκλος των χαμένων Παπανδρεϊκών

Πάγκαλος: «Τον Παπανδρέου τον έριξε η ομάδα Βενιζέλου!»