Ο Πασχάλης Αποστολίδης νέος πρόεδρος της ΣΦΕΕ

Ο Πασχάλης Αποστολίδης νέος πρόεδρος της ΣΦΕΕ

Εξελέγη ομόφωνα ο διευθύνων σύμβουλος της AbbVie.

Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας εξελέγη ομόφωνα ο Πασχάλης Αποστολίδης, διευθύνων σύμβουλος της AbbVie. Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο Κωνσταντίνος Παναγούλιας, Γενικός Διευθυντής Vian και Αντιπρόεδρος Vianex, ενώ αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Genesis Pharma, ο Σταύρος Θοδωράκης, Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάδας και Κύπρου Chiesi, ο Μάριος Κοσμίδης, Γενικός Διευθυντής WinMedica, ο Κωνσταντίνος Παναγούλιας , ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου, Γενικός Διευθυντής NovoNordisk Ελλάς και ο Σπύρος Φιλιώτης, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Pharmaserve-Lilly.

Γενικός Γραμματέας εξελέγη ομόφωνα o Κωνσταντίνος Κοφινάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάδος και Κύπρου Merck.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Φρουζής, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Novartis Ελλάδος τόνισε: «Οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις μπορούν να είναι διπλή δύναμη οικονομικής ανάπτυξης και δύναμη έμπρακτης υποστήριξης του κοινωνικού κράτους και της δημόσιας υγείας, αναφέρει ο κ. Αποστολίδης σε ανακοίνωση του ΣΦΕΕ. «Με την εμπέδωση σχέσεων εμπιστοσύνης με την Πολιτεία που θα οδηγήσουν σε ρεαλιστικές αποφάσεις μπορούμε να προσφέρουμε στην οικονομία και την κοινωνία τη στήριξη που χρειάζεται και το όραμα που απαιτείται για ένα καλύτερο αύριο».