Ο πιο εύκολος τρόπος για να μεταφέρετε ταινίες στο iPhone σας

Ο πιο εύκολος τρόπος για να μεταφέρετε ταινίες στο iPhone σας

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές χωρίς πρόβλημα.

Είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσετε ότι σχεδόν κάθε βίντεο που δεν έχετε αγοράσει από το iTunes δεν είναι συμβατό με το iPhone σας.

Για να είμαστε πιο ακριβείς , τα περισσότερα βίντεο δεν είναι συμβατά με την εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο στα iPhone και στα iPad .

Γι αυτό είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, όπως το VLC , το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε σχεδόν κάθε βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή κι αν το έχετε κατεβάσει.

Κι όμως υπάρχει λύση.

Δείτε τον καλύτερο, πιο γρήγορο και πιο εύκολο τρόπο για να μεταφέρετε οποιοδήποτε βίντεο από οποιονδήποτε υπολογιστή σε οποιαδήποτε συσκευή iOS.

  • Αυτή είναι η ένδειξη που πιθανότατα σας εμφανίζεται κάθε φορά που θέλετε να κάνετε κλικ και να σύρετε μια ταινία στο iPhone ή στο iPad σας μέσω του iTunes.

  • Για να μεταφέρετε το βίντεο στο iPhone ή το iPad σας, κατεβάστε την εφαρμογή « VLC» από το App Store.
    2
  • Στη συνέχεια συνδέστε τη συσκευή iOS σε οποιοδήποτε υπολογιστή με το αρχείο βίντεο που θέλετε να μεταφέρετε, ανοίξτε το iTunes και κάντε κλικ στο εικονίδιο του iPhone.

  • Στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα App στα αριστερά και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε το σύμβολο του VLC κάτω από την κατηγορία «Κοινή χρήση αρχείων».

  • Στη συνέχεια, απλά κάντε κλικ και σύρετε το βίντεο που θέλετε μέσα στο κουτί στα δεξιά της λίστας «Κοινή χρήση αρχείων».

  • Τώρα η ταινία έχει μεταφερθεί στη συσκευή iOS και μπορείτε να την αποσυνδέσετε απ’ τον υπολογιστή με ασφάλεια.

  • Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να ανοίξετε την εφαρμογή VLC στη συσκευή iOS, να βρείτε και να επιλέξετε το βίντεό σας, και να το παρακολουθήσετε.

Πηγή: Tech Inside