Ο Πολάκης προανήγγειλε διώξεις κατά της συζύγου του Στουρνάρα

Συνέχεια στις επιθέσεις του κατά του Γ. Στουρνάρα έδωσε ο Π. Πολάκης.

Συνεχίζει τις επιθέσεις κατά του Γιάννη Στουρνάρα ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του, στην οποία αναφέρεται εκ νέου και στο δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ για το στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Πάσχα.

Παράλληλα προανήγγειλε διώξεις για τη σύζυγο του επικεφαλής της ΤτΕ για διαφημιστική δαπάνη μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέφερε: «Άμα για τον ΠΑΣΧΑ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, όταν ασκηθούν οι διώξεις για τη γυναίκα του για την απευθείας ανάθεση του συνεδρίου E-HEALTH και τη μαϊμού διαφημιστική δαπάνη για τον καρκίνο μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ, τι άραγε θα κάνει;

Ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Γ. Στουρνάρα και με δεύτερη ανάρτησή του στην οποία ανέφερε: «Για τη σύζυγο σου όμως, είχες χρησιμοποιήσει το μηχανισμό της Τράπεζας της Ελλάδας να απαντήσει! Τελικά οι δυο υπαρχηγοί σου στην τράπεζα είναι με κακουργηματικές διώξεις».

Ο χορός των αναρτήσεων Πολάκη κατά του επικεφαλής της ΤτΕ είχε ξεκινήσει νωρίτερα χθες το απόγευμα, όταν ο αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε για πολλοστή φορά την παραίτηση του Γιάννη Στουρνάρα, ενώ αναφέρθηκε ειρωνικά και στο ζήτημα των «ηχογραφημένων τηλεφωνικών συνομιλιών» μεταξύ τους, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Σχετικά άρθρα