Ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζει τα απομνημονεύματά του

Ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζει τα απομνημονεύματά του
epa08274381 iBritain's Prince Harry, Duke of Sussex leaves The Silverstone Experience in Towcester, Northamptonshire, Britain, 06 March 2020. The Duke of Sussex and six-time Formula One World Champion, Lewis Hamilton MBE today officially opened The Silverstone Experience, a new immersive museum that tells the story of the past, present and future of British motor racing. EPA/VICKIE FLORES EPA-EFE/VICKIE FLORES Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το προσωπικό και ειλικρινές βιβλίο θα παρέχει μια πλέον αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλαση του πρίγκιπα Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι γράφει τα απομνημονεύματα για τη ζωή του, τα οποία θα δημοσιευτούν στα τέλη του 2022, έγινε σήμερα γνωστό από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.

Το «προσωπικό και ειλικρινές» βιβλίο θα παρέχει μια «πλέον αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλασή του», αναφέρει ο εκδοτικός οίκος σύμφωνα με το ΑΠΕ σε σχετική ανακοίνωση.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ αποσύρθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα στις αρχές του 2020 και ζουν στην Καλιφόρνια με τα δύο παιδιά τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι τόνισε πως γράφει τα απομνημονεύματά του «όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνδρας που έγινα».

«Έχω φορέσει πολλά καπέλα με την πάροδο των χρόνων, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι ότι το να πω την ιστορία μου, τα πάνω και τα κάτω μου, τα λάθη, τα μαθήματα που διδάχθηκα, μπορώ να δείξω ότι ανεξαρτήτως από το πού προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά απ’ όσα πιστεύουμε», σημείωσε σε μια ανακοίνωση.

Ο Penguin Random House εξήγησε πως το βιβλίο θα καλύπτει τα παιδικά χρόνια του Χάρι, τη στρατιωτική θητεία του, μεταξύ άλλων την υπηρεσία του στην πρώτη γραμμή στο Αφγανιστάν, και τη ζωή του ως σύζυγο και πατέρα.

Οι οικονομικοί όροι δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, ο πρίγκιπας Χάρι θα δωρίσει τα έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.