Ο Πρίγκιπας Χάρι θα εμφανιστεί ως καρτούν σε σειρά στο Netflix

Ο Πρίγκιπας Χάρι θα εμφανιστεί ως καρτούν σε σειρά στο Netflix
epa07282995 Britain's Prince Harry, Duke of Sussex greets the crowd outside the Town Hall in Birkenhead, Britain, 14 January 2019. They viewed a new sculpture marking the 100th anniversary of the death of war poet Wilfred Owen. It is their first engagement together in 2019 and the couple is expecting their first baby in spring. EPA/NIGEL RODDIS Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Πρίγκιπας Χάρι θα εμφανιστεί σε ένα επετειακό επεισόδιο του παιδικού «Τόμας το τρενάκι» στο Netflix, την Πρωτομαγιά, λόγω της συμπλήρωσης 75 χρόνων από την κυκλοφορία του βιβλίου.

Σύμφωνα με το αμερικανικό μέσο Variety, ο πρίγκιπας Χάρι αποδέχτηκε την πρόταση να κινηματογραφήσει την εισαγωγή για την παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων «Τόμας το τρενάκι» στο Netflix με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την κυκλοφορία του βιβλίου από το οποίο προέκυψε και τη σειρά.

Το επεισόδιο που θα προλογίσει ο πρίγκιπας Χάρι έχει τίτλο «η βασιλική μηχανή» και σε αυτό εμφανίζεται τόσο ο πατέρας του Κάρολος, όσο και η γιαγιά του, η Βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ, ως χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

Η ιστορία

Η ιστορία πηγαίνει πίσω στην εποχή που ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ακόμη παιδί με τον πρωταγωνιστή του παιδικού προγράμματος να φτάνει στο ανάκτορο του Μπάκιγχαμ για να παρασημοφορηθεί από το παλάτι.

Ο πρίγκιπας Χάρι κάθεται σε μια από τις πολυθρόνες του παλατιού, καθώς το γύρισμα έγινε πριν εκείνος εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα και διαβάζει από ένα παραμύθι με την ιστορία του διάσημου τραίνου.

«Το παιδικό πρόγραμμα υπήρξε μια οικεία εικόνα για πολλές οικογένειες τα τελευταία 75 χρόνια- διασκεδάζοντας, εκπαιδεύοντας και εμπνέοντας παιδιά για σημαντικά θέματα μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και χαρακτήρες» λέει ο πρίγκιπας Χάρι. «Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον Τόμας το τρενάκι και πως μεταφέρεται σε νέα μέρη με τις περιπέτειές του» πρόσθεσε.