Ο Ρόμπερτ Πάτινσον ως νέος Batman είναι έτοιμος για τη Γκόθαμ Σίτυ (Νέο teaser)

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον ως νέος Batman είναι έτοιμος για τη Γκόθαμ Σίτυ (Νέο teaser)
epa07050541 British actor Robert Pattinson addresses a press conference for the film 'High Five' presented in the official section of the San Sebastian International Film Festival (SSIFF), in San Sebastian, Basque Country, Spain, 27 September 2018. The 66th edition of the SSIFF runs from 21 to 29 September. EPA/JAVIER ETXEZARRETA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κυκλοφόρησε το επίσημο δοκιμαστικό του Ρόμπερτ Πάτινσον με το νέο κοστούμι Batman.

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Joker», οι θαυμαστές της DC Comics περιμένουν με αγωνία την επιστροφή του θρυλικού Batman στις αίθουσες του κινηματογράφου. Η τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μπέιλ απέδειξε ότι το νουάρ σκηνικό της φανταστικής πόλης του Γκόθαμ και η μεταμόρφωση ενός ανθρώπου χωρίς υπερδυνάμεις, όπως ο Μπρούς Γουέιν, σε μασκοφόρο εκδικητή μπορεί επάξια να κερδίσει το κοινό.

Αυτήν τη φορά τον Batman θα ενσαρκώσει ο Ρόμπερτ Πάτινσον και οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα είδαν ήδη το φως της δημοσιότητας.

 

 

View this post on Instagram

 

#TheBatman ?

A post shared by Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial) on

Το πρώτο teaser της ταινίας ανέβηκε ήδη στο instagram και οι φανατικοί θαυμαστές του υπερήρωα παραληρούν από τώρα.

Στο πλευρό του πρώην σταρ του Twillight θα είναι η Ζόε Κράβιτζ η οποία θα υποδυθεί την Σελίνα Κάιλ ή Catwoman στην νέα μεταφορά του γνωστού σούπερ ήρωα της DC, διαδεχόμενη τις Μισέλ Φάιφερ, Χάλι Μπέρι και Αν Χάθαγουει που είχαν αναλάβει τον ρόλο στο παρελθόν.

 

 

View this post on Instagram

 

The Batman

A post shared by Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial) on

Στο ρόλο του επιθεωρητή Gordon ο Τζέφρι Ράιτ jeffret ενώ το ρόλο του Γρίφου θα έχει ο Πολ Ντέινο. Η ταινία «The Batman» αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου του 2021.