Ο σκαντζόχοιρος με τους 1,5 εκατ. followers που ταξιδεύει σε όλο το κόσμο

Ο σκαντζόχοιρος με τους 1,5 εκατ. followers που ταξιδεύει σε όλο το κόσμο
Ο σκαντζόχοιρος διαθέτει δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μοιράζεται στιγμιότυπα από τα αμέτρητα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο ως γνήσιος… «petfluencer».

Το όνομα του αξιαγάπητου σκαντζόχοιρου είναι Herbee και έχει «κατακτήσει» συνολικά 1,5 εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram, με τα γλυκά του χαμόγελα και τις παιχνιδιάρικες πόζες του. Ο σκαντζόχοιρος διαθέτει δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μοιράζεται στιγμιότυπα από τα αμέτρητα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο ως γνήσιος… «petfluencer».

Ο Herbee στην πρώτη του εμφάνιση είχε στο πλάι του  τον γηραιότερο φίλο του Pokee. Μετά τον θάνατό του, ο Herbee συνέχισε ακάθεκτος τόσο τα ταξίδια όσο και τις «ινσταγκραμικές» του πόζες από πόλη σε πόλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A Smile a day to dream the World away ?? #PokeeForever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The World’s Cutest Adventurers (@mr.pokee) στις

Η ιδιοκτήτριά του ονομάζεται Ταλίτα και τον έχει φωτογραφίσει άλλοτε ξαπλωμένο στο χέρι της μπροστά από ιταλικές βουνοκορφές, άλλοτε στην Γερμανία και άλλοτε στην Αυστρία.

Ο σκαντζόχοιρος Herbee «στέλνει» μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Gimme five ?? Thanks for the great adventures @yuma_and_laura ? Swipe to see the cutest moment between Yuma and Herbee!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The World’s Cutest Adventurers (@mr.pokee) στις

Σε ανάρτησή της η Ταλίτα είχε αναφέρει: «Καταπληκτικοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο εμπνέονται, ακολουθώντας τις περιπέτειές μας, ειδικά επειδή αγαπούν το μήνυμα μας: «Ανάμεσα στα σοβαρά που συμβαίνουν στον κόσμο καθημερινά, ο Pokee και ο Herbee είναι εδώ να δώσουν σε όλους έναν λόγο να χαμογελούν και να παραμένουν αισιόδοξοι». «Όποτε επιστρέφουν στη σελίδα μας, θέλουμε να τους υπενθυμίζουμε να μην χάνουν τη πίστη τους επειδή ο κόσμος είναι γεμάτος μαγεία και όχι ένα κακό μέρος» προσθέτει.