Ο Snoop Dogg παράγει και πουλάει την δική του μαριχουάνα

Η πρώτη mainstream εταιρεία κάνναβης στον κόσμο είναι εδώ.

Τη δική του μαριχουάνα διαθέτει πλέον ο Snoop Dogg, αφού απ΄την Τρίτη διατίθεται πλέον στο εμπόριο η «σειρά» Leafs by Snoop.

Η «σειρά» που είναι διαθέσιμη στο Κολοράντο συμπεριλαμβάνει οκτώ διαφορετικούς τύπους μαριχουάνας, συμπεριλαμβανομένων γεύσεων όπως λεμονόπιτα, Βόρειο Σέλας και Cali Kush, καθώς και φαγώσιμα και συμπυκνωμένα προϊόντα.

«Η Leafs by Snoop είναι η πρώτη mainstream μάρκα κάνναβης στον κόσμο και είμαι υπερήφανος που εγώ είμαι ο πρωτοπόρος» δήλωσε ο Snoop Dogg σύμφωνα με το Cannabist. «Η LBS κάνει τη διαφορά στην αγορά», συνέχισε.

Η αγορά της μαριχουάνας δεν είναι άγνωστη στον τραγουδιστή. Χρόνια υποστηρικτής της μαριχουάνας, ο Snoop Dogg έχει απ’ τον Σεπτέμβρη τη δική του εταιρεία που προωθεί την κουλτούρα της κάνναβης, την Merry Jane.

Παρόλ’ αυτά ο Snoop δεν μπορεί να είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης της Leafs by Snoop καθώς δεν είναι μόνιμος κάτοικος του Κολοράντο.

Αντ ‘αυτού, η εταιρεία Beyond Broadway, η οποία λειτουργεί με το ψευδώνυμο LivWell, θα έχει την επίσημη ιδιοκτησία και θα είναι υπεύθυνη για την καλλιέργεια των φυτών μαριχουάνας και την κατασκευή των φαγώσιμων και συμπυκνωμένων προϊόντων, όπως αναφέρει το Cannabist.