Ο Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO νέας τεχνολογικής και επενδυτικής εταιρείας

Ο Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO νέας τεχνολογικής και επενδυτικής εταιρείας

Η 24MEDIA ανακοινώνει την ίδρυση εταιρίας που θα αναλάβει το σύνολο της επιχειρησιακής στρατηγικής του ομίλου, με έμφαση στις τεχνολογικές και επενδυτικές δραστηριότητες του επιχειρηματία.

Ο όμιλος επιχειρήσεων του Δημήτρη Μάρη ανακοινώνει την ίδρυση εταιρίας που θα αναλάβει το σύνολο της επιχειρησιακής στρατηγικής του ομίλου, με έμφαση στις τεχνολογικές και επενδυτικές δραστηριότητες του επιχειρηματία.

Επικεφαλής αναλαμβάνει από 01/02/2018 ο κ. Σταύρος Δρακουλαράκος. Έχοντας αναλάβει διαδοχικά σημαντικές θέσεις ευθύνης από την ίδρυση της 24MEDIA και με επιτυχημένη πορεία από τη θέση του CEO, ο κος Δρακουλαράκος θα ηγηθεί του νέου σχήματος το οποίο αποτελεί την εξέλιξη του συνόλου των αναπτυξιακών κινήσεων της εταιρείας κατά την τελευταία πενταετία.

«Στόχος μας είναι η περαιτέρω ενίσχυση των δραστηριοτήτων μας, η ανάπτυξη νέων και η εντατικοποίηση των συνεργειών μεταξύ τους. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο Σταύρος Δρακουλαράκος» δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, Δημήτρης Μάρης.

Ο νέος CEO της 24MEDIA θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.