Ο Τίμοθι Σαλαμέ στο ρόλο του… γιου του «Ψαλιδοχέρη»- Φημολογία για sequel της ταινίας (Βίντεο)

Ο Τίμοθι Σαλαμέ στο ρόλο του… γιου του «Ψαλιδοχέρη»- Φημολογία για sequel της ταινίας (Βίντεο)
US/French actor Timothee Chalamet arrives for "Little Women" world premiere at the Museum of Modern Art in New York on December 7, 2019. (Photo by ANGELA WEISS / AFP) Photo: AFP
Από τις διαφημίσεις που ξεχώρισαν στο φετινό Super Bowl, ήταν εκείνη της Cadillac, στην οποία πρωταγωνιστεί ως «γιος» του «Ψαλιδοχέρη» ο Τίμοθι Σαλαμέ.

Οι τελικοί του αμερικανικού Super Bowl φτάνουν κάθε χρόνο σε πολύ υψηλές θεαματικότητες και όλες οι μεγάλες εταιρείες «σφάζονται» για να πληρώνουν εξωπραγματικά ποσά για ένα κλιπ 30 δευτερολέπτων κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Από τις διαφημίσεις που ξεχώρισαν στο φετινό Super Bowl, ήταν αναμφίβολα εκείνη της Cadillac, στην οποία πρωταγωνιστεί ως «γιος» του Ψαλιδοχέρη «Edward Scissorhands», ο Τίμοθι Σαλαμέ, με τις φήμες για επερχόμενο sequel της ταινίας του 1990, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Τίμοθι Σαλαμέ, να φουντώνουν.

Η διαφήμιση ξεκινά με τη φωνή της Ουινόνα Ράιντερ, η οποία λέει πως θα μας διηγηθεί την ιστορία ενός αγοριού με ψαλίδια αντί για χέρια. Η Ράιντερ τονίζει ότι θα μιλήσει για τον Έντγκαρ, τον γιο της, ο οποίος δεν δυσκολεύεται αρκετά στη ζωή του, καθώς, όπως και στην ταινία του Τιμ Μπάρτον, τα ψαλίδα στα άκρα τον εμποδίζουν να μετακινείται με το λεωφορείο, αλλά και να οδηγήσει. Όλα αυτά μέχρι που η μαμά του αγοράζει μια Cadillac.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω διαφήμιση: