Ο Τομ Χόλαντ μιλάει για το μέλλον του Spider-Man μετά το «διαζύγιο» Disney-Sony

Ο Τομ Χόλαντ μιλάει για το μέλλον του Spider-Man μετά το «διαζύγιο» Disney-Sony
epa07676170 British actor Tom Holland poses for photos on the red carpet prior to the premiere of 'Spider-Man: Far From Home' at the TLC Chinese Theater in Hollywood, California, USA, 26 June 2019. The movie will hit the theaters in the US on 02 June. EPA/ETIENNE LAURENT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι θα συνεχίσω να παίζω τον Spider-Man», δήλωσε ο ηθοποιός.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο D23 Expo της Disney, ο ηθοποιός Τομ Χόλαντ μίλησε σχετικά με το μέλλον του Spider-Man.

«Βασικά, έχουμε κάνει πέντε μεγάλες ταινίες. Ήταν πέντε εκπληκτικά χρόνια. Ήταν τα χρόνια της ζωής μου», δήλωσε ο Τομ Χόλαντ στο Entertainment Weekly απαντώντας στα ερωτήματα που έχουν προκύψει για το εάν θα συνεχιστεί το franchise του Spider-Man μετά από την είδηση ότι η Disney και η Sony δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία για το μέλλον του υπερήρωα.

«Ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον; Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι θα συνεχίσω να παίζω τον Spider-Man. Θα είναι τόσο διασκεδαστικό, ωστόσο επιλέγουμε να το κάνουμε. Το μέλλον για τον Spider-Man θα είναι διαφορετικό, αλλά θα είναι εξίσου εκπληκτικό και καταπληκτικό και θα βρούμε νέους τρόπους για να τον καταστήσουμε ακόμη πιο φρέσκο».

Οι θαυμαστές του υπερήρωα έχουν ενώσει τις φωνές τους εκφράζοντας την απογοήτευσή τους, καθώς η Disney και η Sony δεν μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία για το πώς θα συνεχίσουν να μοιράζονται και να συγχρηματοδοτούν τις ταινίες Spider-Man.