O Τζάστιν Μπίμπερ κινδυνεύει με…απέλαση από τις ΗΠΑ

O Τζάστιν Μπίμπερ κινδυνεύει με…απέλαση από τις ΗΠΑ

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι ζητούν την τιμωρία του από τον Μπάρακ Ομπάμα. 

Μεγαλύτερους μπελάδες από όσους θα μπορούσε να φανταστεί, προκάλεσε στον δημοφιλή τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ το τελευταίο του ατόπημα.  Ο ποπ σταρ, ο οποίος έχει μεγάλη απήχηση στις νεαρές ηλικίες, αντιμετωπίζει σειρά από νομικά προβλήματα, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, ενώ την Τετάρτη η καναδική αστυνομία του απήγγειλε κατηγορίες για την επίθεση κατά ενός οδηγού λιμουζίνας, τον Δεκέμβριο στο Τορόντο.

Έτσι περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι υπέγραψαν διαδικτυακή αίτηση και ζητούν από τον Μπαράκ Ομπάμα να απελάσει τον Τζάστιν Μπίμπερ από τις ΗΠΑ. «Θα θέλαμε να δούμε τον επικίνδυνο, ριψοκίνδυνο, καταστροφικό και χρήστη ναρκωτικών ουσιών, Τζάστιν Μπίμπερ να απελαύνεται και την πράσινη κάρτα του να ανακαλείται» αναφέρει η αίτηση. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπίμπερ είναι Καναδός, γεγονός που σημαίνει ότι ο Λευκός Οίκος θα κληθεί να εξετάσει «σοβαρά» την αίτηση αυτή και να απαντήσει επισήμως.

«Δεν είναι μόνο απειλητικός για την ασφάλειά των πολιτών μας, αλλά αποτελεί και φρικτή επιρροή στη νεολαία μας. Εμείς, ο λαός, θέλουμε να απομακρυνθεί ο Μπίμπερ από την κοινωνία μας» τονίζει η ανακοίνωση.