Ο Τζεφ Μπέζος μετακομίζει για να είναι κοντά στη Blue Origin και τους… γονείς του

Ο Τζεφ Μπέζος μετακομίζει για να είναι κοντά στη Blue Origin και τους… γονείς του
epa09252852 (FILE) - Founder and CEO of Amazon Jeff Bezos participates in the unveiling of an Amazon environmental initiative entitled 'The Climate Pledge', in Washington, DC, USA, 19 September 2019 (reissued 07 June 2021). Outgoing Amazon CEO Jeff Bezos via social media on 07 June 2021 announced he and his brother will be on Bezos's space company Blue Origin's first crewed space flight. The lflight is scheduled for 20 July 2021. EPA/MICHAEL REYNOLDS *** Local Caption *** 56666667 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η ανάρτηση του δισεκατομμυριούχου για την απόφαση να αφήσει το Σιάτλ.

Ο ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος δήλωσε την Πέμπτη ότι μετακομίζει από το Σιάτλ στο Μαϊάμι, το πατρικό του σπίτι, για να βρίσκεται κοντά στους γονείς του και στις δραστηριότητες της διαστημικής του εταιρείας Blue Origin στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ.

«Όσο συναρπαστική κι αν είναι η μετακόμιση, είναι μια συναισθηματική απόφαση για μένα. Σιάτλ, θα έχεις πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου», ανέφερε ο δισεκατομμυριούχος σε ανάρτησή του στο Instagram την Πέμπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάρτηση περιελάμβανε ένα βίντεο με τον Μπέζος στο πρώτο γραφείο της Amazon στο Σιάτλ, όπου ίδρυσε την εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου από το γκαράζ του το 1994 και την ανέδειξε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής πώλησης στον κόσμο.

Οι δραστηριότητες της ιδιωτικής διαστημικής εταιρείας Blue Origin μεταφέρονται όλο και περισσότερο στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ, πρόσθεσε ο Μπέζος.

Η ραγδαία ανάπτυξη της Amazon μεταμόρφωσε την περιοχή South Lake Union του Σιάτλ, αντικαθιστώντας τις αποθήκες και τους χώρους στάθμευσης με πύργους γραφείων, υψηλά αμειβόμενους εργαζόμενους στον τομέα της τεχνολογίας και ακριβά εστιατόρια. Η ανάπτυξη συνέβαλε σε μια οικονομική έκρηξη και στην αύξηση των ενοικίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: