Ο Τζέιμς Κάμερον χαιρετίζει την «βύθιση του Τιτανικού» του από τους Avengers

Ο Τζέιμς Κάμερον χαιρετίζει την «βύθιση του Τιτανικού» του από τους Avengers
Μ' ένα tweet μεγαλοψυχίας ο Τζέιμς Κάμερον συνεχάρη τη Marvel, καθώς το «Endgame» συνεχίζει να συντρίβει το ένα εισπρακτικό ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο James Cameron συνεχάρη δημόσια τη Marvel και τον παραγωγό Kevin Feige αφότου η ταινία Avengers: Endgame ξεπέρασε τον «Τιτανικό» στο παγκόσμιο box office. Συγκεκριμένα, η τελευταία ταινία της σειράς Avengers άγγιξε τα 2,27 δισ. δολάρια ενώ ο «Τιτανικός» έχει συγκεντρώσει 2,18 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Την Τετάρτη, ο Cameron ανέφερε στο Twitter: «Προς τον Kevin και όλους στη Marvel. Ένα παγόβουνο βύθισε τον πραγματικό Τιτανικό. Χρειάστηκαν οι Avengers για να βυθίσουν τον δικό μου Τιτανικό. Όλοι εδώ στην Lightstorm Entertainment χαιρετίζουμε το απίστευτο κατόρθωμά σας. Δείξατε ότι η βιομηχανία του κινηματογράφου όχι μόνο είναι ζωντανή και σε καλή κατάσταση, αλλά είναι και μεγαλύτερη από ποτέ!».

Βέβαια, η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στο παγκόσμιο box office εξακολουθεί να παραμένει το «Avatar» (2009) του James Cameron, με έσοδα ύψους 2,78 δισ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office.