«Ο Βαγγέλης είναι σαν τη…σκούπα Hoover των 1.200 watt»!

«Ο Βαγγέλης είναι σαν τη…σκούπα Hoover των 1.200 watt»!

Ο πρόεδρος της ΝΔ φαίνεται πώς κερδίσει τα εύσημα για τη συσπείρωση στελεχών στη ΝΔ.

Το σύνθημα για πανστρατιά όλων των στελεχών της ΝΔ εντός και εκτός βουλής για επικράτηση στις εκλογές «έστω και με μια ψήφο» έχει δώσει με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τις πρώτες μετρήσεις η ΝΔ εμφανίζει ήδη υψηλή συσπείρωση, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που αντιμετωπίζει πολλά εσωτερικά ζητήματα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Βηματοδότη, η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας την επιστροφή πολλών στελεχών στο «μαντρί», έδωσε (με παράξενο τρόπο) τα δικά της εύσημα προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη:

«Ο Βαγγέλης είναι σαν τη…σκούπα Hoover των 1.200 watt, μαζεύει τα πάντα από κάθε γωνιά και δεν τα διώχνει» λέει για να εκφράσει τη βεβαιότητά της ότι η ΝΔ θα έχει την πρωτιά στις εκλογές. Και τούτο γιατί, όπως αναφέρει, παρατηρεί μεγάλη συσπείρωση, στελέχη επιστρέφουν και ο κ. Τσίπρας δεν έχει πλέον target group για να πείσει.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει λάβει το πράσινο φως από την κοινοβουλευτική ομάδα να χειριστεί εξ ολοκλήρου τον προεκλογικό αγώνα μιας και ο ίδιος δεν έχει να χάσει τίποτα και μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει από την εκλογική μάχη.

Για πρώτη φορά εδώ και μήνες, γαλάζια στελέχη στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους εμφανίζονται να πιστεύουν στην πρωτιά της ΝΔ ενώ στο επιτελείο του κ. Μεϊμαράκη έχοντας ήδη ενημερωθεί για τα πρώτα στοιχεία από τις μετρήσεις που «τρέχουν» πιστεύουν ότι η εικόνα παραπέμπει σε αναμέτρηση «ντέρμπι» που θα κριθεί όχι μόνο στο δίλημμα «ποιος Πρωθυπουργός» αλλά και στην κινητοποίηση όλων των παραδοσιακών ψηφοφόρων της παράταξης που στις προηγούμενες εκλογές προτίμησαν να μην πάνε στις κάλπες.

Ξεκινούν οι περιοδείες σε όλη την Ελλάδα
Το πρόγραμμα περιοδειών του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη από αύριο Σάββατο, 29 Αυγούστου έως και το επόμενο Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

Σάββατο, 29 Αυγούστου: Ασπρόπυργος

Κυριακή, 30 Αυγούστου: Κόρινθος

Δευτέρα, 31 Αυγούστου: Δυτική Ελλάδα

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου: Αττική

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου και Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου: Κρήτη

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου: Αττική

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου: Θεσσαλία