Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ αποχαιρετά τον Οίκο του

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ αποχαιρετά τον Οίκο του
epa06863854 French designer Jean-Paul Gaultier takes to the catwalk to thank the audience after the Fall/Winter 2018/19 Haute Couture collection during the Paris Fashion Week, in Paris, France, 04 July 2018. The presentation of the Haute Couture collections runs from 01 to 05 July. EPA/CAROLINE BLUMBERG Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Με μια λιτή ανάρτηση, ο διάσημος σχεδιαστής ανακοίνωσε την συνταξιοδότησή του.

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ συνταξιοδοτείται και αποχωρεί από τον Οίκο του. Ο Γάλλος σχεδιαστής ανακοίνωσε ότι έχει αποφασίσει για τη συνταξιοδότησή του τον Ιανουάριο του 2020, ωστόσο, διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι αν και αποχωρεί, η επώνυμη ετικέτα του θα παραμείνει.

Μάλιστα τον Ιανουάριο του 2020 έκανε και το θρυλικό Couture show του αποχαιρετισμού του με συμμετοχές από όλες τις μούσες και φίλες του.

Επίσης έχει ανακοινώσει ότι ο Chitose Abe θα είναι ο σχεδιαστής που θα αναλάβει μετά από αυτόν τα ηνία του οίκου. Η πρώτη συλλογή του Abe αναμένεται τον Ιούλιο στην Couture Week στο Παρίσι.

Χθες ο επίσημος λογαριασμός ανέβασε ένα post που έγραψε: «The End» και δίπλα από την εικόνα του profile γράφει πλέον: «Καλώς ήρθατε στην νέα εποχή του Jean Paul Gaultier!» Με αυτόν το τρόπο πλέον ο σχεδιαστής κάνει και επίσημη την αποχώρηση του και δίνει σιγά σιγά τόπο στην νέα ομάδα και στα νέα concept.

Μένει να δούμε την εξέλιξη του εμβληματικού Οίκου στην μετά-Ζαν Πολ εποχή του.

Δείτε την ανάρτηση: