Οδ. Αθανασίου: Είμαστε έτοιμοι ακόμα και αύριο για το Ελληνικό

Οδ. Αθανασίου: Είμαστε έτοιμοι ακόμα και αύριο για το Ελληνικό

Οι διαδικασίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν από την πλευρά των αρχών σύμφωνα με τον CEO της Lamda.

Τη βεβαιότητα του ότι η Lamda Development είναι έτοιμη να ξεκινήσει ακόμα και αύριο για το Ελληνικό, εξέφρασε ο CEO της εταιρείας Οδυσσέας Αθανασίου, μιλώντας στο Bloomberg.

O κ. Αθανασίου τόνισε ότι πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες από την πλευρά των Αρχών και εξέφρασε την εκτίμηση ότι τα πράγματα θα κινηθούν γρηγορότερα απ’ ό,τι τους τελευταίους έξι μήνες. Το Ελληνικό είναι ένα μεγάλο project, σημείωσε.

«Θέλω να πιστεύω ότι οι μπουλντόζες θα αρχίσουν να λειτουργούν το 2016. Εμείς είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αύριο, αλλά θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες από την πλευρά των Αρχών», υποστήριξε.

Όσον αφορά στις εξελίξεις για την ελληνική οικονομία, ανέφερε πως είμαστε σε μια περίοδο όπου το επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα αυξάνει.
«Αυτό το βλέπουμε τόσο στην εταιρεία μας, όσο και σε άλλες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Roadshow», σημείωσε.

Στάθηκε στην πτώση των spreads και υποστήριξε ότι οι τιμές στην Ελλάδα τόσο για χρηματιστηριακά προϊόντα, όσο και στην κτηματαγορά είναι ελκυστικές αν συγκριθούν με αντίστοιχες άλλων χωρών που πέρασαν κρίση όπως η Ιρλανδία και η Ισπανία.

Υπάρχει θόρυβος γύρω από την Ελλάδα, σημείωσε ο κ. Αθανασίου σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις.

Εκτίμησε ότι στην περίπτωση που επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις, αλλά σε γενικές γραμμές η χώρα θα προχωρήσει και θα κινηθεί προς θετική κατεύθυνση.

Διαβάστε ακόμη: 

«Οι επενδυτές αναζητούν ευκαιρίες στο ΧΑ»