Oι υποψήφιοι του Ποταμιού για τις εκλογές

Oι υποψήφιοι του Ποταμιού για τις εκλογές
(Ξένη Δημοσίευση) Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλάει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση των εκλογικών λιστών, την Παρασκευή 04 Σεπτεμβρίου 2015, στο Θέατρο Αλκμήνη στο Γκάζι. Ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσίασε τις εκλογικές λίστες του Ποταμιού και παράλληλα ορισμένα από τα νέα πρόσωπα των εκλογικών συνδυασμών, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τα μέλη της ΔΡΑΣΗΣ, του κόμματος «Ευρώπη – Οικολογία», καθώς και της κίνησης «Μπροστά», οι οποίοι θα στηρίξουν το Ποτάμι στις επερχόμενες εκλογές. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ /STR

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατεβαίνει στην Α' Θεσσαλονίκης και στα Χανιά. 

Τους υποψήφιους που θα στελεχώσουν τις λίστες του στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας ανακοίνωσε το Ποτάμι.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος, οι 396 υποψήφιοι του Ποταμιού, 408 συμπεριλαμβανομένου του ψηφοδελτίου Επικρατείας, προέρχονται από τον χώρο της ελεύθερης αγοράς, των επιχειρήσεων, των γραμμάτων και των τεχνών, του αθλητισμού, της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και από τον αγροτικό κλάδο.

Η εκπροσώπηση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων όπως ΑΜΕΑ, χρόνια πάσχοντες, ΛΟΑΤ κ.λπ. αποτέλεσε βασικό κριτήριο στην επιλογή των υποψηφίων.

Αυξημένο είναι το ποσοστό του γυναικείου φύλου ανάμεσα στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού, το οποίο αγγίζει το 35%.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατεβαίνει στην Α’ Θεσσαλονίκης και στα Χανιά. Επικεφαλής στην Α’ Αθηνών είναι ο Σπ. Λυκούδης, ενώ στη Β’ Αθηνών πρώτος είναι ο Γρ. Ψαριανός, με τον Χ. Θεοχάρη να ακολουθεί.