Οι κορυφαίες ελληνικές εταιρείες αναζητούν νέα στελέχη μέσω των Workearly Summer Schools

Οι κορυφαίες ελληνικές εταιρείες αναζητούν νέα στελέχη μέσω των Workearly Summer Schools
Τα summer schools του Workearly, λειτουργούν για τρίτη συνεχή χρονιά και έχουν καθιερωθεί ως ένας θεσμός στην Ελλάδα.

Οι hiring partners της ΑΙ reskilling πλατφόρμας του Workearly, έρχονται σε επαφή με τους συμμετέχοντες ατομικά, με στόχο την επιλογή των υποψηφίων που ταιριάζουν καλύτερα στις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες από κάθε κλάδο της αγοράς όπως το Public Group, η Interamerican, η Novibet, η Volton και πολλοί άλλοι κορυφαίοι οργανισμοί στρέφονται στην πλατφόρμα του Workearly, για πιο πρακτικές και ευέλικτες λύσεις reskilling και στελέχωσης, που ήδη εδώ και πολλά χρόνια είναι καθιερωμένες στο εξωτερικό.

Το Workearly powered by Reatcode Group αποτελεί την πιο δημοφιλή edTech ΑΙ πλατφόρμα upskilling και reskilling τόσο στην Ελλάδα όσο και στα μεγαλύτερα tech hubs του κόσμου. Μέσα στα 3 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει πάνω από 17.000 υποψηφίους, έχοντας βοηθήσει στο upskilling επαγγελματιών, εκπαιδεύσεις εταιριών αλλά και στην αλλαγή καριέρας των υποψηφίων. ​ Η πλατφόρμα του Workearly απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να αναπτύξει δεξιότητες γρήγορα και με διασκεδαστικό τρόπο (gamification), αλλά και να πιστοποιηθεί σε επαγγελματικούς ρόλους με υψηλή ζήτηση, απολαβές και υποσχόμενο μέλλον. Συνεργάζεται με μεγάλους παρόχους, όπως η Microsoft, η Credly by Pearson και η HRCI, με στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας του εκπαιδευτικού υλικού και των πιστοποιήσεων. Το Workearly έχει επιλεγεί για την εκπαίδευση του προσωπικού από περισσότερες από 1000 εταιρείες στην Ελλάδα. Η επιτυχία του Workearly επιβεβαιώθηκε με την απονομή του βραβείου της «Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας της Χρονιάς» στα Education Leaders Awards του 2023.

Τα summer schools του Workearly, λειτουργούν για τρίτη συνεχή χρονιά και έχουν καθιερωθεί ως ένας θεσμός στην Ελλάδα. Οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τους καλοκαιρινούς μήνες για να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να έρθουν σε επαφή με εταιρείες που αναζητούν υποψηφίους.  Τα προηγούμενα δύο χρόνια, τα Summer Schools συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 4000 συμμετοχές.

Η πλατφόρμα και τα πρόγραμματα ενισχύονται επίσης από τους κορυφαίους διεθνείς συνεργάτες του Workearly, όπως το Ινστιτούτο Τεχνητής Νοημοσύνης και Ανάλυσης Δεδομένων του Πανεπιστημίου Paris-Saclay, το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων HR (HRCI), και την Opta – Stats Perform, τον μεγαλύτερο πάροχο αθλητικών δεδομένων στον πλανήτη.

Οι εταιρείες που αναζητούν πιστοποιημένους επαγγελματίες και επιθυμούν να συνεργαστούν με το Workearly, μπορούν να δουν περισσότερα εδώ.