ΟΚΑΑ στην 86η ΔΕΘ: Ένας πρότυπος Οργανισμός Βιωσιμότητας και Σύγχρονης Λειτουργίας

ΟΚΑΑ στην 86η ΔΕΘ: Ένας πρότυπος Οργανισμός Βιωσιμότητας και Σύγχρονης Λειτουργίας

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ, με τίτλο «ΟΚΑΑ: Ένας πρότυπος Οργανισμός Βιωσιμότητας & Σύγχρονης Λειτουργίας», το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:40-13:30 στην Κεντρική Σκηνή του Περιπτέρου 7, στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO.

Στόχος είναι η ανάδειξη του πολύπλευρου ρόλου του Οργανισμού για τους καταναλωτές και τους εμπόρους, των πλεονεκτημάτων από τον ψηφιακό μετασχηματισμό του και η συμβολή του στην αντιμετώπιση της επισιτιστικής κρίσης.

Θα συμμετέχουν ο κ. Χρήστος Κρομμύδας, Πρόεδρος ΟΚΑΑ, ο κ. Απόστολος Αποστολάκος, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΚΑΑ και ο κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.

Αναλυτικότερα, θα παρουσιαστούν τα πολλαπλασιαστικά οφέλη από τις δύο ψηφιακές πλατφόρμες του Οργανισμού «e-Λαχαναγορά» και «e-Ιχθυόσκαλα». Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΟΚΑΑ, διασφαλίζεται η πλήρη διαφάνεια της αγοράς, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην ουσιαστική συμβολή και τη στρατηγική του ΟΚΑΑ στην αντιμετώπιση πιθανής επισιτιστικής κρίσης, δεδομένων των πληθωριστικών πιέσεων και των κινδύνων από την ενεργειακή κρίση.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιάννης Παπαδημητρίου, Chief Communications Officer της MSCOMM.