Όλα όσα ετοιμάζει η Marvel στο Disney+ (Βίντεο)

Όλα όσα ετοιμάζει η Marvel στο Disney+ (Βίντεο)
epa07789286 A large Marvel Studios logo is displayed during D23 Expo at the Convention Center in Anaheim, California, USA, 23 August 2019. The D23 Expo provides fans with access to Disney films, television, games and theme park experiences and runs from 23 to 25 August. EPA/ADAM S DAVIS
Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel έρχεται φέτος στη μικρή οθόνη.

Η Marvel χρησιμοποίησε στο έπακρο τον τηλεοπτικό διαφημιστικό της χρόνο στο Super Bowl για να μας δώσει μια γεύση σε τρεις επερχόμενες σειρές στο Disney+. Τις: «Falcon and Winter Soldier», «Loki» και «WandaVision».

Δεν υπήρχε πολύ υλικό στο teaser για αυτές τις σειρές, αλλά υπήρχαν αρκετά στιγμιότυπα για να ενθουσιάσουν τους φαν ανά τον κόσμο. Συγκεκριμένα, στη σειρά «Falcon and Winter Soldier» βλέπουμε τον Sam «Falcon» Wilson (Anthony Mackie) να σηκώνει την ασπίδα του Captain America. Η σειρά συνεχίζει από εκεί που τελείωσε η ταινία, καθώς οι φίλοι του Steve Rogers προσπαθούν να συνηθίσουν έναν κόσμο όπου δεν είναι πλέον αυτός εκεί. Η σειρά επαναφέρει τον Bucky «Winter Solider» Barnes (Sebastian Stan) στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Το «Avengers: Endgame» τελείωσε με τον Steve Rogers να παραδίδει την ασπίδα του στον Bucky. Το teaser επίσης έκανε και μια αναφορά στην επιστροφή του Zemo, του κακού που έγινε δημοφιλής στην ταινία «Captain America: Civil War».

Το στιγμιότυπο του τρέιλερ που αφορούσε τη σειρά «WandaVision» έδειξε σκηνές με την Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) και τον Vision (Paul Bettany) να βρίσκονται σε ένα σπίτι. Η σειρά έχει προηγουμένως διαφημιστεί στο συνέδριο D23 της Disney. Πρόκειται για μια εξωπραγματική οπτική της σχέσης τους, που θυμίζει sitcom.

Η σειρά «Loki» είχε τις λιγότερες σκηνές στο teaser, αλλά έδειξε τον Tom Hiddleston να αναλαμβάνει για ακόμα μια φορά τον εν λόγω ρόλο.

Το «Falcon and Winter Soldier» είναι μια από τις δύο μεγαλύτερες σειρές που θα έρθουν στο Disney+ μέσα στη χρονιά. Η εταιρεία είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι το «WandaVision» θα λάβει ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα στο 2020, πιο νωρίς δηλαδή σε σχέση με την αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας που είχε τοποθετηθεί στο 2021. Και οι δύο σειρές θα συνδεθούν με το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (MCU).

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο περιεχόμενο που έχει ανακοινώσει το Disney+

Από τότε που η Disney κυκλοφόρησε το Disney+, μεγάλες αλλαγές που πραγματοποιούνται στο παρασκήνιο έχουν υπογραμμίσει τη μεγάλη σημασία που έχει η ενσωμάτωση του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel και των τηλεοπτικών σειρών προκειμένου η υπηρεσία να πάει μπροστά. Ο Kevin Feige, ο οραματιστής πίσω από το MCU, επιβλέπει πλέον το σύνολο της Marvel Entertainment. Πριν από την κυκλοφορία του Disney+, ο Jeph Loeb επέβλεπε τις διάφορες σειρές της Marvel στα διάφορα δίκτυα της Disney, και τις υπηρεσίες streaming όπως το Hulu και το Netflix. Αυτό άλλαξε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς. Τώρα, ο Feige επιβλέπει τα πάντα στη Marvel, τόσο κινηματογραφικά όσο και στον κλάδο της τηλεόρασης.

Το «Falcon and Winter Soldier» θα ακολουθήσει το «WandaVision» φέτος, ακολουθούμενο από τις σειρές: «Loki», «Hawkeye», «She-Hulk», «Ms. Marvel», και «Moonknight» στα επόμενα χρόνια.