«Όλη η Ελλάδα κοντά»: Ένα γευστικό ταξίδι της Aegean στην Ήπειρο

«Όλη η Ελλάδα κοντά»: Ένα γευστικό ταξίδι της Aegean στην Ήπειρο

Η AEGEAN γεμίζει τα αεροσκάφη, τους ιστότοπους και τα κανάλια της με εικόνες, ήχους, γεύσεις, χρώματα και αρώματα από τη Ήπειρο.

 

Όλοι οι επιβάτες σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού το μήνα Δεκέμβριο μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια αυθεντική γεύση της μοναδικής γαστρονομίας της Ηπείρου, μέσα από παραδοσιακά ηπειρώτικα προϊόντα, αλλά και γευστικές προτάσεις, εμπνευσμένες από τη κουζίνα της περιοχής. Έτσι, όλοι οι επιβάτες θα δοκιμάσουν τα περίφημα Γιαννιώτικα μπακλαβαδάκια και το καταϊφάκι,  ενώ την περίοδο των εορτών (22/12 – 31/12/2016), θα τους προσφέρονται μελομακάρονα.

Όσοι βρεθούν στα Business Lounges της AEGEAN, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν χαρακτηριστικές γεύσεις από την Ήπειρο, καθώς θα προσφέρονται παραδοσιακές ηπειρώτικες πίτες (τυρόπιτα και σπανακόπιτα), σνακ με φέτα Ηπείρου, παραδοσιακό τυρί Μετσοβόνε, γλυκά του κουταλιού κάστανο και καρύδι, αλλά και μία ποικιλία από τα παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά της περιοχής.

Επιπλέον, για τους επιβάτες Business Class, ο συνεργαζόμενος σεφ της εταιρείας, κ. Νίκος Σαράντος δημιούργησε δύο επιπλέον επιλογές μενού, εμπνευσμένες από χαρακτηριστικές γεύσεις της γαστρονομίας της Ηπείρου. Κοντοσούβλι ηπειρώτικο με αγρία μανιτάρια Πίνδου, πατατούλες με κρεμμύδια, καπνιστό  Μετσοβόνε και άρωμα φασκόμηλου, αλλά και κόκορας γιαχνί με χόρτα και Μετσοβίτικες χυλοπίτες με μυζήθρα.

Στις επιλογές για κρασιά, προστίθεται από τον συνεργάτη της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW (Master of Wine), το διάσημο κρασί «Ζίτσα 2015.

Παράλληλα, η AEGEAN  προβάλλει όλο το μήνα στις οθόνες όλων των αεροσκαφών της, αλλά και σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας της, αφιερωματικό video της Ηπείρου.

Αυτό το μήνα επίσης, η AEGEAN και η Olympic Air εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με επιχειρήσεις στην Ήπειρο, ώστε όλα τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus να επωφελούνται από αποκλειστικές παροχές.

Το Miles+Bonus συνεργάζεται στα Ιωάννινα και τα Ζαγοροχώρια με τα ξενοδοχεία  Hotel Du Lac Congress Center & Spa, Grand Serai Congress & Spa Hotel, Hotel Kalari Heritage, Epirus Palace Hotel, Aristi Mountain Resort & Villas, Astra Inn και Papaevangelou Hotel, ώστε τα μέλη του προγράμματος να μπορούν να κερδίζουν μίλια εξαργύρωσης με κάθε τους διανυκτέρευση, αλλά και να εξαργυρώνουν τα μίλια τους σε δωρεάν διαμονές.

Επίσης, μπορούν να συγκεντρώνουν μίλια εξαργύρωσης με κάθε διαμονή στα ξενοδοχεία Mικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa και Zagori Suites της αλυσίδας Trésor Hotels & Resorts.

Επιπλέον, τα μέλη του Miles+Bonus έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις σε 10 γευστικούς προορισμούς, απλά με την επίδειξη της κάρτας τους: Φρόντζου Πολιτεία, EQUUS+, Motley coffeesweet, OASIS patisserie, Goody’s, Πρεσβεία, Σάλβια, Στοά Λούλη, Σείριος και Στέρνα. Ακόμα, επωφελούνται από εκπτώσεις στο Μουσείο του Αλή Πασά, το Σπήλαιο Περάματος και σε υπαίθριες δραστηριότητες του Alpine Zone.

Μέσω όλων αυτών των ενεργειών, η AEGEAN σας προσκαλεί να γνωρίσετε την Ήπειρο, να γευτείτε τις απαράμιλλες νοστιμιές της, την παράδοσή της και την συναρπαστική ομορφιά της.