Ολοκληρώθηκε η λύση της συνεργασίας της Foodlink με την Dynaplus Holdings

Ολοκληρώθηκε η λύση της συνεργασίας της Foodlink με την Dynaplus Holdings

Η λύση της συνεργασίας προκρίθηκε εξαιτίας της διαφορετικής οπτικής των δύο εταιρειών όσον αφορά τις μελλοντικές κινήσεις στρατηγικής της Foodlink.

Ολοκληρώθηκε η λύση της συνεργασίας της Foodlink με την Dynaplus Holdings. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ολοκληρώθηκε χθες, Τρίτη 5 Μαρτίου, η μεταβίβαση του 25% του μεριδίου της Dynaplus Holdings στην εταιρεία Realest Link Α.Ε., συμφερόντων Βασίλη Καρακουλάκη και Αχιλλέα Μάμαλη (50% – 50%).

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο η Foodlink και η Dynaplus Holdings, θυγατρική του επενδυτικού ομίλου VNK Capital, είχαν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους.

Ο λόγος της λύσης της συνεργασίας ήταν η διαφορετική οπτική των δύο πλευρών, όσον αφορά τις μελλοντικές κινήσεις στρατηγικής της Foodlink.

Στο πλαίσιο αυτό, είχαν δεσμευτεί να προχωρήσουν στην απόκτηση του 25% του μεριδίου της Dynaplus Holdings, συγκεκριμένα από τις εταιρείες Leyenda Investments Ltd, συμφερόντων Βασίλη Καρακουλάκη και τη A. Mamalis Investments Ltd, συμφερόντων Αχιλλέα Μάμαλη, ισόποσα.