Ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών από το Harvard επισκέφτηκε τη Suzuki στην Αθήνα

Ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών από το Harvard επισκέφτηκε τη Suzuki στην Αθήνα

Η ελληνική εταιρεία ήταν ένας από τους 157 συνεργάτες που επιλέχθηκαν παγκοσμίως για να συνεργαστούν με το Πανεπιστήμιο.

Ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών από το Πανεπιστήμιο του Harvard φιλοξενήθηκε στην Αθήνα για μία εβδομάδα από τη Suzuki έχοντας την ευκαιρία να δουν εκ των έσω τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας και να συμμετάσχουν σε ένα project για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη κατά την επίσκεψη του στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων της εταιρείας.

Η ελληνική εταιρεία ήταν ένας από τους 157 συνεργάτες που επιλέχθηκαν παγκοσμίως για να συνεργαστούν με το Πανεπιστήμιο του Harvard στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος. «Αισθανόμαστε σίγουροι ότι οι φοιτητές ήταν σε θέση να συγκεντρώσουν ιδέες εδώ, που δεν θα μπορούσαν να τις αποκομίσουν από μια συζήτηση μόνο μέσα στην τάξη» τόνισε ο γενικός διευθυντής της Suzuki, Παναγιώτης Τορνάρος.

Το FIELD Global Immersion είναι ένα μάθημα σχεδιασμένο για να ενισχύσει και να αναπτύξει την αντίληψη των φοιτητών σε θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο – την ικανότητά τους να διαχειρίζονται και να λειτουργούν αποτελεσματικά σε διαφορετικούς πολιτισμούς και επιχειρηματικά πλαίσια.

Στελέχη της εταιρείας Suzuki συνεργάστηκαν με την ομάδα εξ αποστάσεως για μήνες πριν την άφιξή τους στη χώρα, ενώ επί ελληνικού εδάφους, οι μαθητές παρακολούθησαν παρουσιάσεις από την διοικητική ομάδα της εταιρείας, επισκέφθηκαν εκθέσεις Suzuki μελετώντας την εμπειρία που προσφέρεται στον πελάτη, πραγματοποίησαν έρευνα και συνεντεύξεις με υποψήφιους και ήδη υπάρχοντες πελάτες στην περιοχή της Αθήνας και παρουσίασαν τις τελικές τους προτάσεις στη διοίκηση.

Σκοπός αυτής της εντυπωσιακής εμπειρίας είναι να δοθεί στους φοιτητές η ευκαιρία να δράσουν σε πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον παρατηρώντας και κάνοντας πρακτική εργασία σε ένα άγνωστο γι΄αυτούς περιβάλλον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ